Bestemming

Finland

Finland REIZEN

Weidse landschappen en een uitgestrekt bos

Finland is de thuisbasis van uitgestrekte landschappen, uitgestrekte bossen, bijna 188.000 meren en 37 nationale parken. In Oost-Finland is het oeroude taigawoud de natuurlijke habitat van bruine beren, lynxen en andere inheemse wilde dieren, terwijl het Lakeland bezaaid is met duizenden prachtige meren en rustige waterwegen. Fins Lapland is een winterwonderland met zijn zacht glooiende heuvels, dikke sneeuwdeken en panoramische uitzichten, samen met kuddes rendieren die door de inheemse Sami worden verzorgd.

Wintervakanties in Finland bieden de kans om te verblijven in een spectaculaire besneeuwde wildernis, met geweldige mogelijkheden om noorderlicht te bekijken en opwindende winteractiviteiten. In de zomer kunt u wilde dieren spotten in het taiga-bos, luie dagen doorbrengen op een woonboot of de omgeving te voet, per kano of kajak verkennen.

Kaart

Beleef Finland

Rendier - Inari - Finland - Christoffel Travel

Magisch Inari

Ontdek gedurende vier nachten de besneeuwde wildernis van het afgelegen Lapland in de winter en verblijf in een prachtig ontworpen, authentieke accommodatie in de ongerepte natuur. Verken de bevroren winterse landschappen tijdens een opwindende huskysledetocht, ga sneeuwscooteren onder het Noorderlicht en bezoek de lokale rendierfarm!

Bekijk reis »

Zomerse rondreis: Western Lakeland

Reis naar het grootste merengebied van Europa, één van de best bewaarde reisgeheimen van Europa. U gaat naar het hart van Lakeland, waar u, optimaal genietend van de lange zomerdagen, kunt fietsen, zwemmen, vissen en kanoën, alvorens u zich terugtrekt in de historische accommodaties aan de oever en geniet van een sauna.

Bekijk reis »

Ontdek de twee grootste Finse meren

Wilt u het drukke leven even ontvluchten? Ga naar Lakeland en kom helemaal tot rust. Dankzij de grote concentratie meren staat de streek bekend als het Lakeland. De populairste bestemming is het Saimaa-meer, éé van de grootste zoetwatermeren van Europa, dat zelfs eigen eilanden heeft. Geniet van de schoonheid van Lakeland en ontspan als een echte Fin!

Bekijk reis »

Het beste van Lakeland

Finland heeft meer dan 188.000 meren en ongeveer 180.000 eilanden. Het Finse Lakeland is een blauw labyrint van meren, eilanden, rivieren en kanalen, afgewisseld met bossen en bergkammen, die zich over honderden kilometers uitstrekken in een rustige en verbluffend mooie uitgestrektheid. Ontdek al het moois dat het Finse Lakeland te bieden heeft!

Bekijk reis »

Gouden Driehoek van Finland

Kent u de steden Tampere en Turku? Deze steden vormen samen met Helsinki de Gouden Driehoek van Finland. Ontdek tijdens deze reis de drie prachtige steden van het land, ze hebben zoveel moois te bieden! U reist tussen de steden per trein, wat een unieke ervaring is.

Bekijk reis »

Winteravontuur Finland

Deze reis biedt u onvergetelijke, exclusieve overnachtingen en neemt u mee naar de mooiste winterbestemmingen in Finland. Ga naar het pure noorden en ervaar Lapland buiten de gebaande paden.

Bekijk reis »

Exclusieve winterreis Lakeland

De winter is een magische tijd om Lakeland te bezoeken. Geniet van winterwonderland en ga ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en ijsdrijven. Spot het Noorderlicht en ontspan in een traditioneel Fins sauna!

Bekijk reis »
winters Levi - skioord- Finland - Christoffel Travel

Winterwonderland Levi

Levi is een microstad gebouwd rond een skioord in het westen van Lapland. Van zijn rivierdalen en bevroren meren tot aan de bergen met hun spectaculaire uitzichten over het arctische landschap, Levi staat voor noordelijke natuur op zijn best.

Bekijk reis »

Inspiratie voor Finland