Bestemming

Finland

Finland REIZEN

Weidse landschappen en een uitgestrekt bos

Finland is de thuisbasis van uitgestrekte landschappen, uitgestrekte bossen, bijna 188.000 meren en 37 nationale parken. In Oost-Finland is het oeroude taigawoud de natuurlijke habitat van bruine beren, lynxen en andere inheemse wilde dieren, terwijl het Lakeland bezaaid is met duizenden prachtige meren en rustige waterwegen. Fins Lapland is een winterwonderland met zijn zacht glooiende heuvels, dikke sneeuwdeken en panoramische uitzichten, samen met kuddes rendieren die door de inheemse Sami worden verzorgd.

Wintervakanties in Finland bieden de kans om te verblijven in een spectaculaire besneeuwde wildernis, met geweldige mogelijkheden om noorderlicht te bekijken en opwindende winteractiviteiten. In de zomer kunt u wilde dieren spotten in het taiga-bos, luie dagen doorbrengen op een woonboot of de omgeving te voet, per kano of kajak verkennen.

Kaart

Beleef Finland

Exclusieve winterreis Lakeland

De winter is een magische tijd om Lakeland te bezoeken. Geniet van winterwonderland en ga ijsvissen, sneeuwschoenwandelen en ijsdrijven. Spot het Noorderlicht en ontspan in een traditioneel Fins sauna!

Bekijk reis »

Zomerse rondreis: Western Lakeland

Reis naar het grootste merengebied van Europa, één van de best bewaarde reisgeheimen van Europa. U gaat naar het hart van Lakeland, waar u, optimaal genietend van de lange zomerdagen, kunt fietsen, zwemmen, vissen en kanoën, alvorens u zich terugtrekt in de historische accommodaties aan de oever en geniet van een sauna.

Bekijk reis »

Ontdek de twee grootste Finse meren

Wilt u het drukke leven even ontvluchten? Ga naar Lakeland en kom helemaal tot rust. Dankzij de grote concentratie meren staat de streek bekend als het Lakeland. De populairste bestemming is het Saimaa-meer, éé van de grootste zoetwatermeren van Europa, dat zelfs eigen eilanden heeft. Geniet van de schoonheid van Lakeland en ontspan als een echte Fin!

Bekijk reis »

Inspiratie voor Finland