Bestemming

Roemenië

Roemenië REIZEN

Een land van mythische legenden en duistere verhalen, Roemenië maakt indruk met zijn fraaie verzameling oude kloosters, eeuwenoude kerken en karaktervolle kastelen

Een land dat ongetwijfeld de moeite waard is om uw vleugels voor uit te slaan. Vlinders, zeldzame dieren in het wild en natuurlijke schoonheid stromen uit de bossen die de idyllische middeleeuwse gebouwen en sprookjesachtige kastelen van de regio omringen.
Ruige stenen kerken en oogverblindende kloosters stippelen een ongerept landschap van rotsachtige bergen en glooiende heuvels. Transsylvanische steden zijn uit de tijd gestapt, terwijl het bruisende Boekarest één en al energie is.

Hoewel de middeleeuwse cultuur en dorpen goed bekend zijn, zijn het de wilde dieren en de wildernis waar veel mensen naar komen kijken, en Roemenië biedt nog steeds gebieden van uitzonderlijke en onontgonnen natuurlijke schoonheid. De dichte dennenbossen en heldere bergstromen van de Karpaten herbergen een derde van Europa’s bruine beren, evenals wolven en lynxen, en de rijke delta van de Donau herbergt meer dan 320 soorten vogels.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Roemenië

Bekijk onze Roemenië reizen

We hebben 5 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken!

Thuis bij Dracula

Wie Transylvanië fluistert, krijgt beelden voorgeschoteld van betoverende landschappen met in mist gehulde bergen. De beboste valleien en gotische kastelen van Transylvanië, die alom met Dracula worden geassocieerd, vormen het perfecte decor voor dit duistere maar betoverende verhaal.

10 dagen | v.a. € 1079,- p.p.

Bekijk reis »

Wildlife in de Roemeense Karpaten

Beleef de wilde natuur van de Karpaten en Donaudelta! Laat u meenemen naar de grillige Karpaten en ga op zoek naar de bruine beren, wolven en lynxen. Verbaas u in Donaudelta over de grote aantallen vogelsoorten en vaar over een eindeloos netwerk van moerassen, ondiepe meren en kanalen.

11 dagen | v.a. € 2839,- p.p.

Bekijk reis »

Rondreis Roemenië & Moldavië

Ontdek Roemenië en Moldavië, twee landen met een gemeenschappelijke geschiedenis, taal en cultuur. Deze rondreis omvat de hoogtepunten van Roemenië en Moldavië. Ontmoet de lokale bevolking, geniet van traditionele gerechten en de zelfgemaakte wijn en bezoek enkele van de beroemdste kastelen van Oost-Europa!

14 dagen | v.a. € 1739,- p.p.

Bekijk reis »

Hoogtepunten van Roemenië

Verken de belangrijkste culturele hoogtepunten van het land; van de bruisende hoofdstad Boekarest naar het onvergetelijke Transsylvanië met zijn vele kastelen, burchten en goed bewaarde middeleeuwse stadjes, noordwaarts door Cluj Napoca en verder naar de best bewaarde geheim van Roemenië, de Donaudelta!

14 dagen | v.a. € 1379,- p.p.

Bekijk reis »

Sneeuwwandelreis in de Roemeense Karpaten

Bergen, bossen, weiden en dorpen, allemaal bedekt met sneeuw en wachtend om ontdekt te worden. Ontdek de winterse schoonheid van de Karpaten! Onderweg ontmoet u de lokale bevolking, geniet u van het berglandschap en ziet u de sporen van de lokale fauna, zoals pootafdrukken van wolven of beren in de sneeuw.

9 dagen | v.a. € 2959,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

arjan schuurman
arjan schuurman
2023-04-05
Afgelopen maand een fantastische reis naar IJsland gemaakt die perfect was georganiseerd door Christoffel Travel! Naomi had voor ons een mooie reis uitgestippeld en goed advies gegeven. Zeker aan te raden als u een mooie reis naar IJsland wilt maken!
Ronald Timmerman
Ronald Timmerman
2023-04-03
Uitstekend reisbureau ! Vooraf duidelijk onze wensen met elkaar besproken en alles goed door Chtistoffel Travel georganiseerd. Vriendelijk en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader als je een speciale reis wilt ondernemen. Wij zijn naar de Faroer Eilanden geweest. Absoluut een aanrader voor mensen die van natuur , wandelen en rust houden. Vergeet dan zeker de excursie naar de vuurtoren niet. Ronald en Marjolijn Timmerman
Sindy Chen
Sindy Chen
2023-02-16
Erg goed reisbureau, zeker voor Scandinavië! Christoffel Travel biedt complete reizen aan, maar het is mogelijk om deze naar eigen wens aan te passen. flexibele organisatie met oog voor persoonlijke wensen, heel fijn!
Emmaly Sibbes
Emmaly Sibbes
2023-02-10
Zeer goed advies gekregen voor mijn reiswensen. Er werd goed geluisterd en het resultaat was precies zoals afgesproken, ik raad deze organisatie zeker aan voor de volgende reis! Dankjewel!!
Mariella Binda
Mariella Binda
2023-01-16
Goede organisatie. Naomi was vriendelijk en behulpzaam. Zij heeft 2 reisopties naar Noorwegen voor ons samengesteld met mooie winteractiviteiten. Wij wilden het noorderlicht zien en het is gelukt! Daarnaast hebben wij echt genoten van de sledetocht met husky’s en de walvissafari (veel orka’s gespot). Wij zijn onder de indruk van Noorwegen, de natuur en de mensen. Ik heb heimwee. Bedankt Naomi voor het organiseren van dit prachtige avontuur!
Luuk van Hengstum
Luuk van Hengstum
2023-01-15
Niet in eerste instantie aan gedacht, maar na een heel enthousiast advies van Naomi heb ik spontaan 2 weken naar Georgië geboekt in mei. Ik kijk er heel erg naar uit! En het Christoffel biertje smaakte heel goed 😉
Menno
Menno
2023-01-14
Ik wist amper waar de Faeröer lag, maar door enthousiasme van Christoffel Travel uiteindelijk besloten er heen te gaan. Amper toeristen, mooie natuur en lekker gewandeld. Met de auto hoppen van eiland naar eiland, jammer dat we iets te vroeg waren en hebben we de papegaaiduikers gemist. Nog een keer terug voor deze vogels en dan weer met Christoffel Travel!
Hugo Heuterman
Hugo Heuterman
2023-01-12
Vandaag kwam ik Christoffel Travel tegen op de Vakantiebeurs. Super leuk geholpen en gelijk een reis naar Georgië geboekt. Zeer behulpzaam en vriendelijk team!
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Roemenië