Bestemming

Roemenië

Roemenië REIZEN

Een land van mythische legenden en duistere verhalen, Roemenië maakt indruk met zijn fraaie verzameling oude kloosters, eeuwenoude kerken en karaktervolle kastelen

Een land dat ongetwijfeld de moeite waard is om uw vleugels voor uit te slaan. Vlinders, zeldzame dieren in het wild en natuurlijke schoonheid stromen uit de bossen die de idyllische middeleeuwse gebouwen en sprookjesachtige kastelen van de regio omringen.
Ruige stenen kerken en oogverblindende kloosters stippelen een ongerept landschap van rotsachtige bergen en glooiende heuvels. Transsylvanische steden zijn uit de tijd gestapt, terwijl het bruisende Boekarest één en al energie is.

Hoewel de middeleeuwse cultuur en dorpen goed bekend zijn, zijn het de wilde dieren en de wildernis waar veel mensen naar komen kijken, en Roemenië biedt nog steeds gebieden van uitzonderlijke en onontgonnen natuurlijke schoonheid. De dichte dennenbossen en heldere bergstromen van de Karpaten herbergen een derde van Europa’s bruine beren, evenals wolven en lynxen, en de rijke delta van de Donau herbergt meer dan 320 soorten vogels.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Roemenië

Bekijk onze Roemenië reizen

We hebben 5 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken!

Thuis bij Dracula

Wie Transylvanië fluistert, krijgt beelden voorgeschoteld van betoverende landschappen met in mist gehulde bergen. De beboste valleien en gotische kastelen van Transylvanië, die alom met Dracula worden geassocieerd, vormen het perfecte decor voor dit duistere maar betoverende verhaal.

10 dagen | v.a. € 1079,- p.p.

Bekijk reis »

Wildlife in de Roemeense Karpaten

Beleef de wilde natuur van de Karpaten en Donaudelta! Laat u meenemen naar de grillige Karpaten en ga op zoek naar de bruine beren, wolven en lynxen. Verbaas u in Donaudelta over de grote aantallen vogelsoorten en vaar over een eindeloos netwerk van moerassen, ondiepe meren en kanalen.

11 dagen | v.a. € 2839,- p.p.

Bekijk reis »

Rondreis Roemenië & Moldavië

Ontdek Roemenië en Moldavië, twee landen met een gemeenschappelijke geschiedenis, taal en cultuur. Deze rondreis omvat de hoogtepunten van Roemenië en Moldavië. Ontmoet de lokale bevolking, geniet van traditionele gerechten en de zelfgemaakte wijn en bezoek enkele van de beroemdste kastelen van Oost-Europa!

14 dagen | v.a. € 1739,- p.p.

Bekijk reis »

Hoogtepunten van Roemenië

Verken de belangrijkste culturele hoogtepunten van het land; van de bruisende hoofdstad Boekarest naar het onvergetelijke Transsylvanië met zijn vele kastelen, burchten en goed bewaarde middeleeuwse stadjes, noordwaarts door Cluj Napoca en verder naar de best bewaarde geheim van Roemenië, de Donaudelta!

14 dagen | v.a. € 1379,- p.p.

Bekijk reis »

Sneeuwwandelreis in de Roemeense Karpaten

Bergen, bossen, weiden en dorpen, allemaal bedekt met sneeuw en wachtend om ontdekt te worden. Ontdek de winterse schoonheid van de Karpaten! Onderweg ontmoet u de lokale bevolking, geniet u van het berglandschap en ziet u de sporen van de lokale fauna, zoals pootafdrukken van wolven of beren in de sneeuw.

9 dagen | v.a. € 2959,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Bas Kamps
Bas Kamps
2023-11-14
Mooi reis gehad door IJsland. Was goed verzorgd door Christoffel Travel. Alles was goed geregeld. We hebben veel mooie dingen kunnen zien afgewisseld met leuke activiteiten!!
Famke Louise Kremer
Famke Louise Kremer
2023-11-07
Onlangs een rondreis gemaakt in IJsland, prachtige reis gehad! Christoffel travel had alles voor ons geboekt, de accomodaties waarin hierin echt meer dan super! Verder gaf het reisbescheiden je ook ruimte om zelf plekjes op te zoeken naast het schema wat ook fijn was. Wij gaan zeker nog een keer!
Ingeborg Verhoeven
Ingeborg Verhoeven
2023-09-28
Prachtige, afwissende reis gemaakt naar Zweeds Lapland in september. Sneeuw, zon, prachtige natuur mn in Abisko NP en uiteindelijk ook het Noorderlicht kunnen zien. De hotels waren prima, het eten verrukkelijk. Alles was door Christoffel travel super geregeld.
keith laumer
keith laumer
2023-08-30
Fijn en kundig reisbureau, hebben verstand van zaken en zijn erg behulpzaam geweest. Onze vakantie naar Noorwegen was er een om nooit te vergeten mede dankzij Christoffel Travel. Zeer zeker een aanrader om hier te boeken.
wim verwijs
wim verwijs
2023-08-28
Afgelopen maand een prachtige rondreis door Zuid Noorwegen gemaakt! Kort tevoren informatie gegeven over onze wensen wist Naomi binnen 1 week ons een mooi aanbod te doen. Er werd meegedacht; hotels waren prima met voldoende tijd om zelfstandig plan te trekken. Erg attent dat er naar ons geïnformeerd werd ten tijde van Storm Hans en om door te geven dat de boot terug vertraging had. Aanrader!
Dionne Pruijsers
Dionne Pruijsers
2023-08-07
Net terug van een geweldige reis naar Noorwegen. Alles was perfect georganiseerd en alles klopte. Wij hadden onze wensen doorgegeven en daar is een reis op maat op gemaakt. Hotels allemaal prima en de speciale blokhutten waren helemaal de unieke beleving. Ze reageren ook altijd erg snel op vragen. Zeer aan te bevelen!
arjan schuurman
arjan schuurman
2023-04-05
Afgelopen maand een fantastische reis naar IJsland gemaakt die perfect was georganiseerd door Christoffel Travel! Naomi had voor ons een mooie reis uitgestippeld en goed advies gegeven. Zeker aan te raden als u een mooie reis naar IJsland wilt maken!
Sindy Chen
Sindy Chen
2023-02-16
Erg goed reisbureau, zeker voor Scandinavië! Christoffel Travel biedt complete reizen aan, maar het is mogelijk om deze naar eigen wens aan te passen. flexibele organisatie met oog voor persoonlijke wensen, heel fijn!
Emmaly Sibbes
Emmaly Sibbes
2023-02-10
Zeer goed advies gekregen voor mijn reiswensen. Er werd goed geluisterd en het resultaat was precies zoals afgesproken, ik raad deze organisatie zeker aan voor de volgende reis! Dankjewel!!
Lynn Butter
Lynn Butter
2023-01-25
Zeer fijn en kundig geholpen door Christoffel Travel voor het uitkiezen van mijn droomreis naar IJsland. Alles van A tot Z goed geregeld en altijd goed bereikbaar voor het beantwoorden van mijn vele vragen. Een reis boeken via Christoffel Travel raad ik ten zeerste aan.
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Roemenië