Bestemming

Groenland

Groenland REIZEN

Adembenemende gletsjers en ruige natuurlijke schoonheid

Stel u een wereld voor, die anders is dan alle andere, die u naar het noorden zult vervoeren naar een rijk land van natuurlijke schoonheid en cultuur. Groenland verweeft majestueuze ijsvelden en gletsjers met rustieke locaties, die van groot belang zijn voor de Vikingen. De enorme ijskap op zich is genoeg reden om te bezoeken: adembenemende uitzichten op het winterwonderland bezaaid met verborgen meren vertegenwoordigen echt de schoonheid die Groenland te bieden heeft. Ervaar deze wereld van ijs in het charmante stadje Illulissat, met een galerij van ijsbergen, die erop wachten om ontdekt te worden door te wandelen of met een hondenslee.

Nog verder naar het noorden vindt u het Groenland Nationaal Park, het grootste Nationaal Park ter wereld. Ervaar echt ongerepte natuur, want er zijn geen permanente bewoners in het park; terwijl u in het park waarschijnlijk de gekoesterde kans heeft om enkele walrussen en ijsberen (van ver) in hun natuurlijke habitat te zien. Afgezien van het park, is het hele land bezaaid met natuurlijke schoonheden van kliffen, fjorden en warmwaterbronnen.

Groenland herbergt ook veel vroege Viking-nederzettingen, de eerste bezoekers van het eiland. Erik de Rode had Groenland ontdekt, nadat hij uit IJsland was verbannen. De hoofdstad Nuuk is een stijlvolle stad, die perfect is ontworpen voor zijn arctische omgeving. Omringd door onmetelijke natuur, zoals de Nuuk-fjord, blijft de stad nederig voor haar wortels, maar bruist van de uitstekende restaurants, boetiekjes en leuke, schilderachtige cafés die bekend staan ​​om hun sterke koffie en heerlijke cake.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Groenland

Bekijk onze Groenland reizen

We hebben 4 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken!

Uniek Oost-Groenland

Deze avontuurlijke reis brengt u naar plaatsen die nergens anders te vinden zijn. Verken de kleurrijke oostkust van Groenland, te beginnen in Kulusuk, waar u wordt meegenomen door de stad en haar historische achtergrond. Hierna reist u per boot naar Tasiilaq, een authentieke ervaring varend over de arctische wateren. 

5 dagen | v.a. € 2979,- p.p.

Bekijk reis »

Stap in de voetsporen van Erik de Rode

Zuid-Groenland is een land van contrasten met groene landbouwgronden aan de voet van extreme toppen en gletsjers – die allemaal wachten om ontdekt te worden. Deze reis neemt u mee naar het zuiden van Groenland, waar u kunt zien waarom het Groenland wordt genoemd!

4 dagen | v.a. € 2089,- p.p.

Bekijk reis »

Stedentrip Nuuk

Nuuk is de meest noordelijke hoofdstad ter wereld. De kleurrijke stad ligt in een prachtig fjordenstelsel, waar in de zomer de walvissen dichtbij komen en vanaf de oever te zien zijn. Geniet van de adembenemende boottochten en uiterst mooie natuur!

4 dagen | v.a. € 2529,- p.p.

Bekijk reis »

Ilulissat: Magische wereld van ijsbergen

Bewonder de enorme omvang van de ijsbergen rond het mooie en dunbevolkte Ilulissat met zijn kleurrijke huizen en drukke vissershaven. Maak een wandeling naar de Sermermiut ijsfjord en vaar per boot naar de fjord om tussen de ijsbergen te komen terwijl de zon ondergaat.

5 dagen | v.a. € 2739,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

arjan schuurman
arjan schuurman
2023-04-05
Afgelopen maand een fantastische reis naar IJsland gemaakt die perfect was georganiseerd door Christoffel Travel! Naomi had voor ons een mooie reis uitgestippeld en goed advies gegeven. Zeker aan te raden als u een mooie reis naar IJsland wilt maken!
Ronald Timmerman
Ronald Timmerman
2023-04-03
Uitstekend reisbureau ! Vooraf duidelijk onze wensen met elkaar besproken en alles goed door Chtistoffel Travel georganiseerd. Vriendelijk en klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader als je een speciale reis wilt ondernemen. Wij zijn naar de Faroer Eilanden geweest. Absoluut een aanrader voor mensen die van natuur , wandelen en rust houden. Vergeet dan zeker de excursie naar de vuurtoren niet. Ronald en Marjolijn Timmerman
Sindy Chen
Sindy Chen
2023-02-16
Erg goed reisbureau, zeker voor Scandinavië! Christoffel Travel biedt complete reizen aan, maar het is mogelijk om deze naar eigen wens aan te passen. flexibele organisatie met oog voor persoonlijke wensen, heel fijn!
Emmaly Sibbes
Emmaly Sibbes
2023-02-10
Zeer goed advies gekregen voor mijn reiswensen. Er werd goed geluisterd en het resultaat was precies zoals afgesproken, ik raad deze organisatie zeker aan voor de volgende reis! Dankjewel!!
Mariella Binda
Mariella Binda
2023-01-16
Goede organisatie. Naomi was vriendelijk en behulpzaam. Zij heeft 2 reisopties naar Noorwegen voor ons samengesteld met mooie winteractiviteiten. Wij wilden het noorderlicht zien en het is gelukt! Daarnaast hebben wij echt genoten van de sledetocht met husky’s en de walvissafari (veel orka’s gespot). Wij zijn onder de indruk van Noorwegen, de natuur en de mensen. Ik heb heimwee. Bedankt Naomi voor het organiseren van dit prachtige avontuur!
Luuk van Hengstum
Luuk van Hengstum
2023-01-15
Niet in eerste instantie aan gedacht, maar na een heel enthousiast advies van Naomi heb ik spontaan 2 weken naar Georgië geboekt in mei. Ik kijk er heel erg naar uit! En het Christoffel biertje smaakte heel goed 😉
Menno
Menno
2023-01-14
Ik wist amper waar de Faeröer lag, maar door enthousiasme van Christoffel Travel uiteindelijk besloten er heen te gaan. Amper toeristen, mooie natuur en lekker gewandeld. Met de auto hoppen van eiland naar eiland, jammer dat we iets te vroeg waren en hebben we de papegaaiduikers gemist. Nog een keer terug voor deze vogels en dan weer met Christoffel Travel!
Hugo Heuterman
Hugo Heuterman
2023-01-12
Vandaag kwam ik Christoffel Travel tegen op de Vakantiebeurs. Super leuk geholpen en gelijk een reis naar Georgië geboekt. Zeer behulpzaam en vriendelijk team!
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Groenland