Bestemming

Groenland

Groenland REIZEN

Adembenemende gletsjers en ruige natuurlijke schoonheid

Stel u een wereld voor, die anders is dan alle andere, die u naar het noorden zult vervoeren naar een rijk land van natuurlijke schoonheid en cultuur. Groenland verweeft majestueuze ijsvelden en gletsjers met rustieke locaties, die van groot belang zijn voor de Vikingen. De enorme ijskap op zich is genoeg reden om te bezoeken: adembenemende uitzichten op het winterwonderland bezaaid met verborgen meren vertegenwoordigen echt de schoonheid die Groenland te bieden heeft. Ervaar deze wereld van ijs in het charmante stadje Illulissat, met een galerij van ijsbergen, die erop wachten om ontdekt te worden door te wandelen of met een hondenslee.

Nog verder naar het noorden vindt u het Groenland Nationaal Park, het grootste Nationaal Park ter wereld. Ervaar echt ongerepte natuur, want er zijn geen permanente bewoners in het park; terwijl u in het park waarschijnlijk de gekoesterde kans heeft om enkele walrussen en ijsberen (van ver) in hun natuurlijke habitat te zien. Afgezien van het park, is het hele land bezaaid met natuurlijke schoonheden van kliffen, fjorden en warmwaterbronnen.

Groenland herbergt ook veel vroege Viking-nederzettingen, de eerste bezoekers van het eiland. Erik de Rode had Groenland ontdekt, nadat hij uit IJsland was verbannen. De hoofdstad Nuuk is een stijlvolle stad, die perfect is ontworpen voor zijn arctische omgeving. Omringd door onmetelijke natuur, zoals de Nuuk-fjord, blijft de stad nederig voor haar wortels, maar bruist van de uitstekende restaurants, boetiekjes en leuke, schilderachtige cafés die bekend staan ​​om hun sterke koffie en heerlijke cake.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Groenland

Bekijk onze Groenland reizen

We hebben 4 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken!

Uniek Oost-Groenland

Deze avontuurlijke reis brengt u naar plaatsen die nergens anders te vinden zijn. Verken de kleurrijke oostkust van Groenland, te beginnen in Kulusuk, waar u wordt meegenomen door de stad en haar historische achtergrond. Hierna reist u per boot naar Tasiilaq, een authentieke ervaring varend over de arctische wateren. 

5 dagen | v.a. € 2979,- p.p.

Bekijk reis »
Groenland - boottocht -ijsberg - reizen - Christoffel Travel

Stap in de voetsporen van Erik de Rode

Zuid-Groenland is een land van contrasten met groene landbouwgronden aan de voet van extreme toppen en gletsjers – die allemaal wachten om ontdekt te worden. Deze reis neemt u mee naar het zuiden van Groenland, waar u kunt zien waarom het Groenland wordt genoemd!

4 dagen | v.a. € 2089,- p.p.

Bekijk reis »
Groenland - Nuuk - reizen - Christoffel Travel

Stedentrip Nuuk

Nuuk is de meest noordelijke hoofdstad ter wereld. De kleurrijke stad ligt in een prachtig fjordenstelsel, waar in de zomer de walvissen dichtbij komen en vanaf de oever te zien zijn. Geniet van de adembenemende boottochten en uiterst mooie natuur!

4 dagen | v.a. € 2529,- p.p.

Bekijk reis »

Ilulissat: Magische wereld van ijsbergen

Bewonder de enorme omvang van de ijsbergen rond het mooie en dunbevolkte Ilulissat met zijn kleurrijke huizen en drukke vissershaven. Maak een wandeling naar de Sermermiut ijsfjord en vaar per boot naar de fjord om tussen de ijsbergen te komen terwijl de zon ondergaat.

5 dagen | v.a. € 2739,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Thomas Blokker
Thomas Blokker
2024-01-20
Op de vakantiebeurs Christoffel Travel gesproken en later met Naomi een 9 daagse reis rond kerst en Oud en Nieuw naar Zweeds en Noors Lapland besproken. Het was een geweldige ervaring. Met kraakhelder koud winterweer in Zweden een tocht gemaakt met sneeuwschoenen, geslapen in een ijshotel, door naar Noorwegen tochten gemaakt met sneeuwscooters en huskies met als kers op de taart heel goed het noorderlicht kunnen zien in Camp Tamok! Het was fantastisch.
Vera
Vera
2024-01-11
Begin december een reis geboekt via Christoffel Travel naar Noors Lapland van 8 dagen. Op zeer korte termijn heeft Naomi een prachtige reis voor ons samen kunnen stellen. Zeer vriendelijk en klantgericht. De reis was perfect geregeld. Fijne hotels op loopafstand van de excursies/ophaalplaatsen, ontzettend leuke excursies, zoals een husky sledetocht, sneeuwschoen wandeling, een aurora dinner cruise en als kers op taart; snorkelen met orka's. Memorabele reis om nooit te vergeten.
Jacoba Lautenbach
Jacoba Lautenbach
2023-12-21
Echt fantastisch! Op het laatste moment wilden we in de zomervakantie (2023) "ver weg". Het maakte ons niet meer uit waar. Via google kwamen we op de site van Christoffel Travel uit. Ze kwamen met een georganiseerde reis naar Bulgarije. Ik was nog wat terughoudend en een beetje overrompeld. Na een fijn gesprek aan de telefoon kreeg ik vertrouwen en was ik "om"! Snel geregeld en wat hebben wij het heerlijk gehad! Een aanrader!
Janneke Extra van der Weide
Janneke Extra van der Weide
2023-12-18
Fantastische reis naar Noorwegen gehad. Goed georganiseerd, fijne communicatie. Echt een aanrader! Snorkelen met tientallen orka’s was echt het hoogtepunt!!
Lars van der Wijst
Lars van der Wijst
2023-12-13
Na een lang en informatief gesprek heeft Naomi een prachtige reis in elkaar gezet. Alles was perfect. Het ophalen van het vliegveld. Het brengen en halen naar alle excursies. Elke keer met een meest vriendelijke geïnteresseerde gids. Het huis waar we verbleven. Iedere aanpassing van onze kant op reisvoorstel werd met alle liefde aangepast. We hebben een fantastische reis gehad en een dikke 10 voor Naomi Jansen voor het in elkaar zetten van deze geweldige reis. Lapland heeft onze verwachting ver overtroffen mede door deze geweldig op maat gemaakte reis Namens ons allemaal. Heel erg bedankt. En wie weet tot de volgende keer Annalies Mudde
Frank Latour
Frank Latour
2023-12-10
Wij hebben via Christoffel Travel een geweldig en onbezorgd maar ook spannend avontuur kunnen aangaan in Noorwegen. Een grote wens om te kunnen snorkelen met orka's en walvissen is zo uitgekomen. Het is een bijna onwerkelijke ervaring. Alles was goed gepland, waardoor de reis soepel verliep. Het contact met Christoffel Travel was goed en prettig. Dank voor alles.
Bas Kamps
Bas Kamps
2023-11-14
Mooi reis gehad door IJsland. Was goed verzorgd door Christoffel Travel. Alles was goed geregeld. We hebben veel mooie dingen kunnen zien afgewisseld met leuke activiteiten!!
Famke Louise Kremer
Famke Louise Kremer
2023-11-07
Onlangs een rondreis gemaakt in IJsland, prachtige reis gehad! Christoffel travel had alles voor ons geboekt, de accomodaties waarin hierin echt meer dan super! Verder gaf het reisbescheiden je ook ruimte om zelf plekjes op te zoeken naast het schema wat ook fijn was. Wij gaan zeker nog een keer!
Ingeborg Verhoeven
Ingeborg Verhoeven
2023-09-28
Prachtige, afwissende reis gemaakt naar Zweeds Lapland in september. Sneeuw, zon, prachtige natuur mn in Abisko NP en uiteindelijk ook het Noorderlicht kunnen zien. De hotels waren prima, het eten verrukkelijk. Alles was door Christoffel travel super geregeld.
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Groenland