Noord-Europa

NOORD-EUROPA REIZEN

Fjorden, het Noorderlicht, walvissen.. U hoeft niet altijd ver te reizen om u in een totaal andere wereld te wanen. Noord-Europa telt tal van deze geheime parels!

Ga op een betoverende reis naar Noord-Europa, waar prachtige landschappen, een rijke geschiedenis en levendige culturen op u wachten. Verken de majestueuze fjorden van Noorwegen, aanschouw het adembenemende Noorderlicht in Zweden en Finland en ontdek het ongelooflijk gevarieerde landschap van hete thermale baden en gletsjers in IJsland. Geniet van de buitenaardse schoonheid van de Faeröer, het veelzijdige Denemarken en maak een unieke Groenland expeditiereis. Dompel uzelf onder in de bruisende steden Stockholm, Kopenhagen en Helsinki, die elk een unieke mix van moderniteit en traditie bieden. Ervaar de warmte van de Scandinavische gastvrijheid terwijl u geniet van de verrukkelijke Scandinavische keuken. Of u nu op zoek bent naar de spanning van winterse avonturen of de allure van de middernachtzon in de zomer.

Lapland is een magisch winterparadijs dat u zal betoveren. Stel u voor dat u omringd wordt door ongerepte sneeuwlandschappen, starend naar het betoverende Noorderlicht dat aan de hemel danst. Verken uitgestrekte bossen tijdens spannende tochten met een huskyslee of zoef over besneeuwde paden op opwindende sneeuwscooteravonturen. Ontmoet de Kerstman zelf in zijn betoverende dorp en ervaar de vreugde van het oversteken van de poolcirkel. Dompel u onder in de rijke Saami-cultuur, verblijf in gezellige blokhutten en geniet van de heerlijke lokale keuken. Lapland biedt een unieke winterervaring vol verwondering, avontuur en warme herinneringen.

Christoffel Travel is de échte Noord-Europa specialist, met jarenlange ervaring. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan reizen naar deze geweldige streek. Bekijk hieronder al onze Noord-Europa bestemmingen!

DENEMARKEN

FAERÖER

FINLAND

NOORWEGEN

ZWEDEN