Bestemming

Georgië

Georgië REIZEN

Bergkloosters, UNESCO-monumenten en een unieke verzameling schilderachtige dorpjes en torenhoge bergtoppen

Oude geschiedenis, unieke cultuur en nog weinig bekend voor het toeristenland – deze factoren maken de reis naar Georgië bijzonder interessant en onvergetelijk.

Georgië, verscholen tussen Europa en Azië, is een land met een wilde natuur, een rijke geschiedenis en eeuwenoude traditie. Het ligt in het centrale deel van de Kaukasus, één van de belangrijkste regio’s ter wereld. Het is gelegen op het kruispunt van Europa en Azië, waar traditioneel westerse en oostelijke beschavingen doorkruisten, die ongewoon versmolten met lokale tradities die Georgië de naam gaven van de oudste niet-terugkerende geschiedenis, cultuur en beschaving van het land over de hele wereld.

Als u naar Georgië reist, zult u veel plaatsen vinden met dieren in het wild en tot nu toe onaangetast door menselijke landschappen, wat het land nog aantrekkelijker maakt voor toeristen. Georgiërs geloven dat “de gast bij de Heer is” en daarom is warme gastvrijheid goed bekend bij de gasten, die zij ontvangen.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Georgië

Bekijk onze Georgië reizen

We hebben 5 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken!

Beste van Georgië

Een afwisselende reis langs de hoogtepunten van Georgië! Wandel in de Kaukakus bij Kazegi, ontdek de hoofdstad Tbilisi en proef de beroemde Tsinandali wijn bij bezoek aan wijnhuis. Ontdek de belangrijkste culturele en natuurlijke hoogtepunten in één reis.

8 dagen | v.a. € 809,- p.p.

Bekijk reis »
Signagi - Georgie - Christoffel Travel

Grandioos Georgië

Van de betoverende hoofdstad Tbilisi tot het Kaukasusgebergte is deze reis een kennismaking met de landschappen, culturen en geschiedenis van Georgië. Bezoek de adembenemende ‘Gergeti Drievuldigheidskerk’, met uitzicht op een van de hoogste gletsjers in de Kaukasus!

10 dagen | v.a. € 1079,- p.p.

Bekijk reis »

Actief Georgië

Bent u een échte wandelliefhebber en houd u niet van stilzitten? Dan is deze 13-daagse rondreis door het nog onbekende Georgië perfect voor u. Deze rondreis neemt u mee langs de indrukwekkende natuur en laat u de Georgische cultuur proeven!

13 dagen | v.a. € 1309,- p.p.

Bekijk reis »

Culturele schatten en fascinerende natuur van Georgië

Kies voor deze unieke rondreis door Georgië en laat u overweldigen door de natuurpracht van dit nog relatief onbekende land. Bezoek kerken op plaatsen met prachtige uitzichten, maak mooie wandelingen door de bergen, ontdek de veelzijdige hoofdstad en geniet van de goede keuken!

15 dagen | v.a. € 1519,- p.p.

Bekijk reis »
Katskhi pilaar - zonsondergang - Georgie - Christoffel Travel

Klassiek Georgië

Bezoek de UNESCO-werelderfgoederen, geniet van het traditionele Georgische eten en de fantastiche panoramische uitzichten en proef de heerlijke Georgische wijnen! Deze fascinerende reis zit vol oude tempels en kloosters in de heuvels, hoge bergen, schilderachtige wijngebieden en ongelooflijk vriendelijke mensen.

22 dagen | v.a. € 2189,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Bas Kamps
Bas Kamps
2023-11-14
Mooi reis gehad door IJsland. Was goed verzorgd door Christoffel Travel. Alles was goed geregeld. We hebben veel mooie dingen kunnen zien afgewisseld met leuke activiteiten!!
Famke Louise Kremer
Famke Louise Kremer
2023-11-07
Onlangs een rondreis gemaakt in IJsland, prachtige reis gehad! Christoffel travel had alles voor ons geboekt, de accomodaties waarin hierin echt meer dan super! Verder gaf het reisbescheiden je ook ruimte om zelf plekjes op te zoeken naast het schema wat ook fijn was. Wij gaan zeker nog een keer!
Ingeborg Verhoeven
Ingeborg Verhoeven
2023-09-28
Prachtige, afwissende reis gemaakt naar Zweeds Lapland in september. Sneeuw, zon, prachtige natuur mn in Abisko NP en uiteindelijk ook het Noorderlicht kunnen zien. De hotels waren prima, het eten verrukkelijk. Alles was door Christoffel travel super geregeld.
keith laumer
keith laumer
2023-08-30
Fijn en kundig reisbureau, hebben verstand van zaken en zijn erg behulpzaam geweest. Onze vakantie naar Noorwegen was er een om nooit te vergeten mede dankzij Christoffel Travel. Zeer zeker een aanrader om hier te boeken.
wim verwijs
wim verwijs
2023-08-28
Afgelopen maand een prachtige rondreis door Zuid Noorwegen gemaakt! Kort tevoren informatie gegeven over onze wensen wist Naomi binnen 1 week ons een mooi aanbod te doen. Er werd meegedacht; hotels waren prima met voldoende tijd om zelfstandig plan te trekken. Erg attent dat er naar ons geïnformeerd werd ten tijde van Storm Hans en om door te geven dat de boot terug vertraging had. Aanrader!
Dionne Pruijsers
Dionne Pruijsers
2023-08-07
Net terug van een geweldige reis naar Noorwegen. Alles was perfect georganiseerd en alles klopte. Wij hadden onze wensen doorgegeven en daar is een reis op maat op gemaakt. Hotels allemaal prima en de speciale blokhutten waren helemaal de unieke beleving. Ze reageren ook altijd erg snel op vragen. Zeer aan te bevelen!
arjan schuurman
arjan schuurman
2023-04-05
Afgelopen maand een fantastische reis naar IJsland gemaakt die perfect was georganiseerd door Christoffel Travel! Naomi had voor ons een mooie reis uitgestippeld en goed advies gegeven. Zeker aan te raden als u een mooie reis naar IJsland wilt maken!
Sindy Chen
Sindy Chen
2023-02-16
Erg goed reisbureau, zeker voor Scandinavië! Christoffel Travel biedt complete reizen aan, maar het is mogelijk om deze naar eigen wens aan te passen. flexibele organisatie met oog voor persoonlijke wensen, heel fijn!
Emmaly Sibbes
Emmaly Sibbes
2023-02-10
Zeer goed advies gekregen voor mijn reiswensen. Er werd goed geluisterd en het resultaat was precies zoals afgesproken, ik raad deze organisatie zeker aan voor de volgende reis! Dankjewel!!
Lynn Butter
Lynn Butter
2023-01-25
Zeer fijn en kundig geholpen door Christoffel Travel voor het uitkiezen van mijn droomreis naar IJsland. Alles van A tot Z goed geregeld en altijd goed bereikbaar voor het beantwoorden van mijn vele vragen. Een reis boeken via Christoffel Travel raad ik ten zeerste aan.
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Georgië