Bestemming

Faeröer

Faeröer REIZEN

Een geïsoleerd gelegen mozaïek van onbedorven natuurparels

Hoewel klein en afgelegen, zitten de Faeröer Eilanden vol met unieke en authentieke avonturen voor elk soort bezoeker.

Een fantastische archipel, gelegen tussen IJsland, Noorwegen en Schotland en vaak gekroond in mist, de diverse Faeröer Eilanden hebben een buitenaardse schoonheid – met adembenemende natuur en verfijnde Scandinavische cultuur. Toen de eerste Vikingen zich hier in het begin van de 9e eeuw vestigden, vestigden ze hun belangrijkste parlementsbasis op het schiereiland Tinganes, de plaats van het moderne Tórshavn. Aan het einde van de Vikingtijd werd Tinganes een markt tijdens de late middeleeuwen en geleidelijk een permanent handelsgebied. De oude stad Tórshavn is uniek, niet alleen in de Faeröer maar in de hele wereld: de oudste huizen, die nog steeds in gebruik zijn, zijn nooit door brand verwoest en kunnen daarom dateren uit het begin van de 14e eeuw.

Vanuit de hoofdstad Tórshavn kunt u gemakkelijk naar elke bestemming op de eilanden vertrekken, inclusief enkele onbekende hotspots. De Faeröer heeft geïsoleerde dorpen en dramatische bergen. Deze afgelegen plek in de schuimende deining van de Noord-Atlantische Oceaan geeft u eenzaamheid in een ongeëvenaarde omgeving.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Faeröer

Bekijk onze Faeröer reizen

We hebben 8 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken!

Fietstocht - de Faeroer eilanden - Christoffel Travel

Faeröer hike & bike

De 18 afgelegen eilanden van deze eilandengroep, die vaak het best bewaarde geheim van Europa worden genoemd, zijn nog niet door toeristen ontdekt en zitten boordevol prachtige landschappen, wandelpaden over steile bergkammen en door groene velden, en uniek architecturaal erfgoed.

7 dagen | v.a. € 1529,- p.p.

Bekijk reis »
Paardrijden - de Faeroer eilanden - Christoffel Travel

Beleef de Faeröer op een paard en vissend

De Faeröer is een ervaring van uw leven; de eilanden hebben een unieke natuur, een rijke geschiedenis en cultuur, erkend. Tijdens deze reis ontdekt u de Faeröer te paard en maakt u een unieke vistocht met een traditionele Faeröerse boot! Echt een once-in-a-lifetime ervaring.

7 dagen | v.a. € 1259,- p.p.

Bekijk reis »

Het beste van de Faeröer

Bent u op zoek naar de ultieme rondreis over de Faeröer? Deze reis brengt u van west naar oost en van noord naar zuid. Reis naar Eysturoy, de thuisbasis van de hoogste berg op de Faeröer, verken de prachtige noordelijke eilanden Bordoy en Kunoy en geniet van tijd in de eigenzinnige hoofdstad Tórshavn.

11 dagen | v.a. € 2299,- p.p.

Bekijk reis »

Actief Faeröer

De ongerepte natuur van de Faeröer is een paradijs voor natuurliefhebbers en leent zich uitstekend voor een wandeling in de bergen. Voel de wind in uw haren, zie kleurrijke dorpjes, grazende schapen, groene bergen, fascinerende mist en de nabijgelegen eilanden, die majestueus oprijzen aan de horizon!

8 dagen | v.a. € 2159,- p.p.

Bekijk reis »

Ontdek de Faeröer

Op deze rondreis rond de eilanden bieden wij u de beste natuur- en cultuurervaringen. Samen met uw gids komt u dicht bij de lokale Faroërs en ervaart u de authentieke Faeröer eilanden. Tijdens deze 8-daagse reis ziet u veel bezienswaardigheden in korte tijd.

8 dagen | v.a. € 2219,- p.p.

Bekijk reis »

Winters Faeröer

Ontdek de Faeröer tijdens het Scandinavische winterseizoen op deze 8-daagse fly-drive! Geniet van een unieke natuur, een spannende geschiedenis en een rijke cultuur. Ontdek hoe het is om een avonturier en ontdekkingsreiziger te zijn tijdens de Scandinavische wintertijd met steeds wisselend weer.

8 dagen | v.a. € 1209,- p.p.

Bekijk reis »

Wit Faeröer

Dit is de reis voor u die het beste wilt ervaren van wat de Faeröerse winter te bieden heeft. De natuur op de Faeröer is onwerkelijk in de witte wintermaanden. Ervaar de Faeröerse winter met uw eigen ogen en wie weet spot u het Noorderlicht!

5 dagen | v.a. € 849,- p.p.

Bekijk reis »

Winterse hoogtepunten (met gids)

De Faeröer is een ongelooflijke plek in de winter en een bucket-list waardige bestemming. Beleef de eilandengroep in de winter en geniet van het beste wat de natuur te bieden heeft, met steeds wisselend weer en fascinerende landschappen. Uw lokale gids zal u de mooiste plekken laten zien!

5 dagen | v.a. € 1189,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Ingeborg Verhoeven
Ingeborg Verhoeven
2023-09-28
Prachtige, afwissende reis gemaakt naar Zweeds Lapland in september. Sneeuw, zon, prachtige natuur mn in Abisko NP en uiteindelijk ook het Noorderlicht kunnen zien. De hotels waren prima, het eten verrukkelijk. Alles was door Christoffel travel super geregeld.
keith laumer
keith laumer
2023-08-30
Fijn en kundig reisbureau, hebben verstand van zaken en zijn erg behulpzaam geweest. Onze vakantie naar Noorwegen was er een om nooit te vergeten mede dankzij Christoffel Travel. Zeer zeker een aanrader om hier te boeken.
wim verwijs
wim verwijs
2023-08-28
Afgelopen maand een prachtige rondreis door Zuid Noorwegen gemaakt! Kort tevoren informatie gegeven over onze wensen wist Naomi binnen 1 week ons een mooi aanbod te doen. Er werd meegedacht; hotels waren prima met voldoende tijd om zelfstandig plan te trekken. Erg attent dat er naar ons geïnformeerd werd ten tijde van Storm Hans en om door te geven dat de boot terug vertraging had. Aanrader!
Dionne Pruijsers
Dionne Pruijsers
2023-08-07
Net terug van een geweldige reis naar Noorwegen. Alles was perfect georganiseerd en alles klopte. Wij hadden onze wensen doorgegeven en daar is een reis op maat op gemaakt. Hotels allemaal prima en de speciale blokhutten waren helemaal de unieke beleving. Ze reageren ook altijd erg snel op vragen. Zeer aan te bevelen!
arjan schuurman
arjan schuurman
2023-04-05
Afgelopen maand een fantastische reis naar IJsland gemaakt die perfect was georganiseerd door Christoffel Travel! Naomi had voor ons een mooie reis uitgestippeld en goed advies gegeven. Zeker aan te raden als u een mooie reis naar IJsland wilt maken!
Sindy Chen
Sindy Chen
2023-02-16
Erg goed reisbureau, zeker voor Scandinavië! Christoffel Travel biedt complete reizen aan, maar het is mogelijk om deze naar eigen wens aan te passen. flexibele organisatie met oog voor persoonlijke wensen, heel fijn!
Emmaly Sibbes
Emmaly Sibbes
2023-02-10
Zeer goed advies gekregen voor mijn reiswensen. Er werd goed geluisterd en het resultaat was precies zoals afgesproken, ik raad deze organisatie zeker aan voor de volgende reis! Dankjewel!!
Lynn Butter
Lynn Butter
2023-01-25
Zeer fijn en kundig geholpen door Christoffel Travel voor het uitkiezen van mijn droomreis naar IJsland. Alles van A tot Z goed geregeld en altijd goed bereikbaar voor het beantwoorden van mijn vele vragen. Een reis boeken via Christoffel Travel raad ik ten zeerste aan.
Mariella Binda
Mariella Binda
2023-01-16
Goede organisatie. Naomi was vriendelijk en behulpzaam. Zij heeft 2 reisopties naar Noorwegen voor ons samengesteld met mooie winteractiviteiten. Wij wilden het noorderlicht zien en het is gelukt! Daarnaast hebben wij echt genoten van de sledetocht met husky’s en de walvissafari (veel orka’s gespot). Wij zijn onder de indruk van Noorwegen, de natuur en de mensen. Ik heb heimwee. Bedankt Naomi voor het organiseren van dit prachtige avontuur!
Don IJsselstein
Don IJsselstein
2023-01-16
Afgelopen maand een prachtige reis naar Noors Lapland gemaakt, zowel het Noorderlicht als walvissen & orca's gespot. Het was een geweldige reis! Door Christoffel Travel heb ik een full experience gekregen, die ik als ik zelf activiteiten zou moeten boeken zeker niet had gehad. Door het gemak en comfort zal ik zeker nog eens met Christoffel Travel een reis boeken.
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Faeröer