Bestemming

Faeröer

Faeröer REIZEN

Een geïsoleerd gelegen mozaïek van onbedorven natuurparels

Hoewel klein en afgelegen, zitten de Faeröer Eilanden vol met unieke en authentieke avonturen voor elk soort bezoeker.

Een fantastische archipel, gelegen tussen IJsland, Noorwegen en Schotland en vaak gekroond in mist, de diverse Faeröer Eilanden hebben een buitenaardse schoonheid – met adembenemende natuur en verfijnde Scandinavische cultuur. Toen de eerste Vikingen zich hier in het begin van de 9e eeuw vestigden, vestigden ze hun belangrijkste parlementsbasis op het schiereiland Tinganes, de plaats van het moderne Tórshavn. Aan het einde van de Vikingtijd werd Tinganes een markt tijdens de late middeleeuwen en geleidelijk een permanent handelsgebied. De oude stad Tórshavn is uniek, niet alleen in de Faeröer maar in de hele wereld: de oudste huizen, die nog steeds in gebruik zijn, zijn nooit door brand verwoest en kunnen daarom dateren uit het begin van de 14e eeuw.

Vanuit de hoofdstad Tórshavn kunt u gemakkelijk naar elke bestemming op de eilanden vertrekken, inclusief enkele onbekende hotspots. De Faeröer heeft geïsoleerde dorpen en dramatische bergen. Deze afgelegen plek in de schuimende deining van de Noord-Atlantische Oceaan geeft u eenzaamheid in een ongeëvenaarde omgeving.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Faeröer

Bekijk onze Faeröer reizen

We hebben 8 voorbeeldreizen voor u. Liever zélf uw reis samenstellen? Dat kan natuurlijk ook. Al onze reizen zijn op maat te maken!

Fietstocht - de Faeroer eilanden - Christoffel Travel

Faeröer hike & bike

De 18 afgelegen eilanden van deze eilandengroep, die vaak het best bewaarde geheim van Europa worden genoemd, zijn nog niet door toeristen ontdekt en zitten boordevol prachtige landschappen, wandelpaden over steile bergkammen en door groene velden, en uniek architecturaal erfgoed.

7 dagen | v.a. € 1529,- p.p.

Bekijk reis »
Faeröer - paarden - reizen - Christoffel Travel

Beleef de Faeröer op een paard en vissend

De Faeröer is een ervaring van uw leven; de eilanden hebben een unieke natuur, een rijke geschiedenis en cultuur, erkend. Tijdens deze reis ontdekt u de Faeröer te paard en maakt u een unieke vistocht met een traditionele Faeröerse boot! Echt een once-in-a-lifetime ervaring.

7 dagen | v.a. € 1259,- p.p.

Bekijk reis »
Faeröer - Saksun - kerk - reizen - Christoffel Travel

Het beste van de Faeröer

Bent u op zoek naar de ultieme rondreis over de Faeröer? Deze reis brengt u van west naar oost en van noord naar zuid. Reis naar Eysturoy, de thuisbasis van de hoogste berg op de Faeröer, verken de prachtige noordelijke eilanden Bordoy en Kunoy en geniet van tijd in de eigenzinnige hoofdstad Tórshavn.

11 dagen | v.a. € 2929,- p.p.

Bekijk reis »

Actief Faeröer

De ongerepte natuur van de Faeröer is een paradijs voor natuurliefhebbers en leent zich uitstekend voor een wandeling in de bergen. Voel de wind in uw haren, zie kleurrijke dorpjes, grazende schapen, groene bergen, fascinerende mist en de nabijgelegen eilanden, die majestueus oprijzen aan de horizon!

8 dagen | v.a. € 2159,- p.p.

Bekijk reis »
Faeröer - reizen - Christoffel Travel

Ontdek de Faeröer

Op deze rondreis rond de eilanden bieden wij u de beste natuur- en cultuurervaringen. Samen met uw gids komt u dicht bij de lokale Faroërs en ervaart u de authentieke Faeröer eilanden. Tijdens deze 8-daagse reis ziet u veel bezienswaardigheden in korte tijd.

8 dagen | v.a. € 2219,- p.p.

Bekijk reis »

Winters Faeröer

Ontdek de Faeröer tijdens het Scandinavische winterseizoen op deze 8-daagse fly-drive! Geniet van een unieke natuur, een spannende geschiedenis en een rijke cultuur. Ontdek hoe het is om een avonturier en ontdekkingsreiziger te zijn tijdens de Scandinavische wintertijd met steeds wisselend weer.

8 dagen | v.a. € 1209,- p.p.

Bekijk reis »

Wit Faeröer

Dit is de reis voor u die het beste wilt ervaren van wat de Faeröerse winter te bieden heeft. De natuur op de Faeröer is onwerkelijk in de witte wintermaanden. Ervaar de Faeröerse winter met uw eigen ogen en wie weet spot u het Noorderlicht!

5 dagen | v.a. € 849,- p.p.

Bekijk reis »
Vakantie Faeroer - winter - schapen - Christoffel Travel

Winterse hoogtepunten (met gids)

De Faeröer is een ongelooflijke plek in de winter en een bucket-list waardige bestemming. Beleef de eilandengroep in de winter en geniet van het beste wat de natuur te bieden heeft, met steeds wisselend weer en fascinerende landschappen. Uw lokale gids zal u de mooiste plekken laten zien!

5 dagen | v.a. € 1189,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Thomas Blokker
Thomas Blokker
2024-01-20
Op de vakantiebeurs Christoffel Travel gesproken en later met Naomi een 9 daagse reis rond kerst en Oud en Nieuw naar Zweeds en Noors Lapland besproken. Het was een geweldige ervaring. Met kraakhelder koud winterweer in Zweden een tocht gemaakt met sneeuwschoenen, geslapen in een ijshotel, door naar Noorwegen tochten gemaakt met sneeuwscooters en huskies met als kers op de taart heel goed het noorderlicht kunnen zien in Camp Tamok! Het was fantastisch.
Vera
Vera
2024-01-11
Begin december een reis geboekt via Christoffel Travel naar Noors Lapland van 8 dagen. Op zeer korte termijn heeft Naomi een prachtige reis voor ons samen kunnen stellen. Zeer vriendelijk en klantgericht. De reis was perfect geregeld. Fijne hotels op loopafstand van de excursies/ophaalplaatsen, ontzettend leuke excursies, zoals een husky sledetocht, sneeuwschoen wandeling, een aurora dinner cruise en als kers op taart; snorkelen met orka's. Memorabele reis om nooit te vergeten.
Jacoba Lautenbach
Jacoba Lautenbach
2023-12-21
Echt fantastisch! Op het laatste moment wilden we in de zomervakantie (2023) "ver weg". Het maakte ons niet meer uit waar. Via google kwamen we op de site van Christoffel Travel uit. Ze kwamen met een georganiseerde reis naar Bulgarije. Ik was nog wat terughoudend en een beetje overrompeld. Na een fijn gesprek aan de telefoon kreeg ik vertrouwen en was ik "om"! Snel geregeld en wat hebben wij het heerlijk gehad! Een aanrader!
Janneke Extra van der Weide
Janneke Extra van der Weide
2023-12-18
Fantastische reis naar Noorwegen gehad. Goed georganiseerd, fijne communicatie. Echt een aanrader! Snorkelen met tientallen orka’s was echt het hoogtepunt!!
Lars van der Wijst
Lars van der Wijst
2023-12-13
Na een lang en informatief gesprek heeft Naomi een prachtige reis in elkaar gezet. Alles was perfect. Het ophalen van het vliegveld. Het brengen en halen naar alle excursies. Elke keer met een meest vriendelijke geïnteresseerde gids. Het huis waar we verbleven. Iedere aanpassing van onze kant op reisvoorstel werd met alle liefde aangepast. We hebben een fantastische reis gehad en een dikke 10 voor Naomi Jansen voor het in elkaar zetten van deze geweldige reis. Lapland heeft onze verwachting ver overtroffen mede door deze geweldig op maat gemaakte reis Namens ons allemaal. Heel erg bedankt. En wie weet tot de volgende keer Annalies Mudde
Frank Latour
Frank Latour
2023-12-10
Wij hebben via Christoffel Travel een geweldig en onbezorgd maar ook spannend avontuur kunnen aangaan in Noorwegen. Een grote wens om te kunnen snorkelen met orka's en walvissen is zo uitgekomen. Het is een bijna onwerkelijke ervaring. Alles was goed gepland, waardoor de reis soepel verliep. Het contact met Christoffel Travel was goed en prettig. Dank voor alles.
Bas Kamps
Bas Kamps
2023-11-14
Mooi reis gehad door IJsland. Was goed verzorgd door Christoffel Travel. Alles was goed geregeld. We hebben veel mooie dingen kunnen zien afgewisseld met leuke activiteiten!!
Famke Louise Kremer
Famke Louise Kremer
2023-11-07
Onlangs een rondreis gemaakt in IJsland, prachtige reis gehad! Christoffel travel had alles voor ons geboekt, de accomodaties waarin hierin echt meer dan super! Verder gaf het reisbescheiden je ook ruimte om zelf plekjes op te zoeken naast het schema wat ook fijn was. Wij gaan zeker nog een keer!
Ingeborg Verhoeven
Ingeborg Verhoeven
2023-09-28
Prachtige, afwissende reis gemaakt naar Zweeds Lapland in september. Sneeuw, zon, prachtige natuur mn in Abisko NP en uiteindelijk ook het Noorderlicht kunnen zien. De hotels waren prima, het eten verrukkelijk. Alles was door Christoffel travel super geregeld.
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Faeröer