Bestemming

Litouwen

Litouwen REIZEN

Het land van verrassingen

Geef de schuld aan de Baltische zeebries of de bijna eindeloze midzomerdagen: Litouwen heeft een buitenaardse kwaliteit. In het meest zuidelijke van de Baltische staten zijn de stranden bezaaid met barnsteen en leven de bossen met demonische beelden. Mede in de middeleeuwse stijl en traditioneel houtsnijwerk raakten nooit uit de mode.

Litouwen combineert culturen van oost en west en is een fascinerende bestemming voor elke reiziger. De hoofdstad van Vilnius heeft een schat aan architecturale stijlen in haar kerken en torens, vestingwerken en afgelegen middeleeuwse binnenplaatsen, en de smalle straatjes bieden een eclectische mix van gotische, renaissance- en klassieke stijlen, hoewel barok dominant is. Het huidige Litouwen nodigt reizigers van over de hele wereld uit om de warme gastvrijheid, het prachtige landschap en de pittoreske beboste heuvels te ervaren. Als geografisch centrum van Europa ligt Litouwen er echt middenin.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Litouwen

Baltische Parels

Ontdek kastelen, kathedralen en kustplaatsen, historische steden en weelderige nationale parken op deze 15-daagse rondreis, die u het beste van Estland, Letland en Litouwen laat zien. Naast de drie Baltische hoofdsteden Tallinn, Vilnius en Riga, bezoekt u de charmante stadjes Cesis en Nida aan het prachtige Curonian Spit.

15 dagen | v.a. € 1909,- p.p.

Bekijk reis »

Het beste van de Baltische Staten

Reis van Vilnius naar Tallinn via Riga op deze 10-daagse rondreis door de Baltische hoofdsteden, waarbij u de hoogtepunten van deze drie betoverende steden ontdekt. Ontdek middeleeuwse oude stadjes, weelderige groene bossen en badplaatsen op deze reis door een minder ontdekte hoek van Europa.

10 dagen | v.a. € 1889,- p.p.

Bekijk reis »

Verken de schoonheid van Litouwen

Een reis in Litouwen biedt een onontdekte mix van betoverende groene bossen, lange zandstranden en een cultuur die is doordrenkt van geschiedenis, traditie en folklore. Ontdek de schoonheid van Litouwen door zelf rond te rijden langs de best uitgekozen plaatsen in deze 7-daagse rondreis door Litouwen!

7 dagen | v.a. € 1159,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Sindy Chen
Sindy Chen
2023-02-16
Erg goed reisbureau, zeker voor Scandinavië! Christoffel Travel biedt complete reizen aan, maar het is mogelijk om deze naar eigen wens aan te passen. flexibele organisatie met oog voor persoonlijke wensen, heel fijn!
Emmaly Sibbes
Emmaly Sibbes
2023-02-10
Zeer goed advies gekregen voor mijn reiswensen. Er werd goed geluisterd en het resultaat was precies zoals afgesproken, ik raad deze organisatie zeker aan voor de volgende reis! Dankjewel!!
Mariella Binda
Mariella Binda
2023-01-16
Goede organisatie. Naomi was vriendelijk en behulpzaam. Zij heeft 2 reisopties naar Noorwegen voor ons samengesteld met mooie winteractiviteiten. Wij wilden het noorderlicht zien en het is gelukt! Daarnaast hebben wij echt genoten van de sledetocht met husky’s en de walvissafari (veel orka’s gespot). Wij zijn onder de indruk van Noorwegen, de natuur en de mensen. Ik heb heimwee. Bedankt Naomi voor het organiseren van dit prachtige avontuur!
Luuk van Hengstum
Luuk van Hengstum
2023-01-15
Niet in eerste instantie aan gedacht, maar na een heel enthousiast advies van Naomi heb ik spontaan 2 weken naar Georgië geboekt in mei. Ik kijk er heel erg naar uit! En het Christoffel biertje smaakte heel goed 😉
Menno
Menno
2023-01-14
Ik wist amper waar de Faeröer lag, maar door enthousiasme van Christoffel Travel uiteindelijk besloten er heen te gaan. Amper toeristen, mooie natuur en lekker gewandeld. Met de auto hoppen van eiland naar eiland, jammer dat we iets te vroeg waren en hebben we de papegaaiduikers gemist. Nog een keer terug voor deze vogels en dan weer met Christoffel Travel!
Hugo Heuterman
Hugo Heuterman
2023-01-12
Vandaag kwam ik Christoffel Travel tegen op de Vakantiebeurs. Super leuk geholpen en gelijk een reis naar Georgië geboekt. Zeer behulpzaam en vriendelijk team!
Hidde Jacobus
Hidde Jacobus
2023-01-11
Die jeeptocht was echt een hele ervaring, zo hebben we alle mooie plekken van Montenegro goed kunnen zien, ook de plekken waar je normaal niet komt. Genoten! En wat een leuke meid die Naomi ze doet me denken aan de jongere versie van Katja Schuurman. Hartstikke bedankt jongens! Wij komen zeker terug
Max de Boer
Max de Boer
2023-01-09
Graaf Dracula was wel heel dichtbij, bedankt voor de top vakantie Christoffel Travel!
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Litouwen