Bestemming

Litouwen

Litouwen REIZEN

Het land van verrassingen

Geef de schuld aan de Baltische zeebries of de bijna eindeloze midzomerdagen: Litouwen heeft een buitenaardse kwaliteit. In het meest zuidelijke van de Baltische staten zijn de stranden bezaaid met barnsteen en leven de bossen met demonische beelden. Mede in de middeleeuwse stijl en traditioneel houtsnijwerk raakten nooit uit de mode.

Litouwen combineert culturen van oost en west en is een fascinerende bestemming voor elke reiziger. De hoofdstad van Vilnius heeft een schat aan architecturale stijlen in haar kerken en torens, vestingwerken en afgelegen middeleeuwse binnenplaatsen, en de smalle straatjes bieden een eclectische mix van gotische, renaissance- en klassieke stijlen, hoewel barok dominant is. Het huidige Litouwen nodigt reizigers van over de hele wereld uit om de warme gastvrijheid, het prachtige landschap en de pittoreske beboste heuvels te ervaren. Als geografisch centrum van Europa ligt Litouwen er echt middenin.

Kaart

Beleef Litouwen

Baltische Parels

Ontdek kastelen, kathedralen en kustplaatsen, historische steden en weelderige nationale parken op deze 15-daagse rondreis, die u het beste van Estland, Letland en Litouwen laat zien. Naast de drie Baltische hoofdsteden Tallinn, Vilnius en Riga, bezoekt u de charmante stadjes Cesis en Nida aan het prachtige Curonian Spit.

Bekijk reis »

Het beste van de Baltische Staten

Reis van Vilnius naar Tallinn via Riga op deze 10-daagse rondreis door de Baltische hoofdsteden, waarbij u de hoogtepunten van deze drie betoverende steden ontdekt. Ontdek middeleeuwse oude stadjes, weelderige groene bossen en badplaatsen op deze reis door een minder ontdekte hoek van Europa.

Bekijk reis »

Verken de schoonheid van Litouwen

Een reis in Litouwen biedt een onontdekte mix van betoverende groene bossen, lange zandstranden en een cultuur die is doordrenkt van geschiedenis, traditie en folklore. Ontdek de schoonheid van Litouwen door zelf rond te rijden langs de best uitgekozen plaatsen in deze 7-daagse rondreis door Litouwen!

Bekijk reis »

Inspiratie voor Litouwen