Bestemming

Letland

Letland REIZEN

Het land dat zingt

Letland, een tapijt van zee, meren en bossen, kan het best worden omschreven als een uitgestrekt, ongerept parklandschap met slechts één echte stad: de kosmopolitische hoofdstad Riga. Het land is misschien klein, maar de hoeveelheid persoonlijke ruimte die het biedt is enorm. U kunt altijd een stukje ongerepte natuur voor uzelf veiligstellen, of het nu gaat om wandelen, fietsen of wegdromen op een wit zandstrand te midden van met pijnbomen bedekte duinen.

Veld na veld van groen landschap met slechts af en toe een eeuwenoude boerderij. Kronkelende paden kronkelen door dichte dennenbossen bezaaid met wilde paddenstoelen en bessenstruiken. Zachte golven kabbelen op een ongerept kiezelstrand. Van het beeld van een echt Lets landschap kunt u het beste langzaam genieten. De charmante kleine steden en het platteland van Letland contrasteren mooi met de levendigheid van de hoofdstad Riga, een echte metropool. De Baltische staat biedt een spannende mix voor cultuurliefhebbers, uitgaande outdoortypes en foodies. Als trotse Euro-lidstaat is een bezoek aan Letland een gemakkelijke toevoeging wanneer u naar andere Europese bestemmingen reist.

Kaart

Beleef Letland

Baltische Parels

Ontdek kastelen, kathedralen en kustplaatsen, historische steden en weelderige nationale parken op deze 15-daagse rondreis, die u het beste van Estland, Letland en Litouwen laat zien. Naast de drie Baltische hoofdsteden Tallinn, Vilnius en Riga, bezoekt u de charmante stadjes Cesis en Nida aan het prachtige Curonian Spit.

Bekijk reis »

Het beste van de Baltische Staten

Reis van Vilnius naar Tallinn via Riga op deze 10-daagse rondreis door de Baltische hoofdsteden, waarbij u de hoogtepunten van deze drie betoverende steden ontdekt. Ontdek middeleeuwse oude stadjes, weelderige groene bossen en badplaatsen op deze reis door een minder ontdekte hoek van Europa.

Bekijk reis »

Inspiratie voor Letland