Bestemming

Letland

Letland REIZEN

Het land dat zingt

Letland, een tapijt van zee, meren en bossen, kan het best worden omschreven als een uitgestrekt, ongerept parklandschap met slechts één echte stad: de kosmopolitische hoofdstad Riga. Het land is misschien klein, maar de hoeveelheid persoonlijke ruimte die het biedt is enorm. U kunt altijd een stukje ongerepte natuur voor uzelf veiligstellen, of het nu gaat om wandelen, fietsen of wegdromen op een wit zandstrand te midden van met pijnbomen bedekte duinen.

Veld na veld van groen landschap met slechts af en toe een eeuwenoude boerderij. Kronkelende paden kronkelen door dichte dennenbossen bezaaid met wilde paddenstoelen en bessenstruiken. Zachte golven kabbelen op een ongerept kiezelstrand. Van het beeld van een echt Lets landschap kunt u het beste langzaam genieten. De charmante kleine steden en het platteland van Letland contrasteren mooi met de levendigheid van de hoofdstad Riga, een echte metropool. De Baltische staat biedt een spannende mix voor cultuurliefhebbers, uitgaande outdoortypes en foodies. Als trotse Euro-lidstaat is een bezoek aan Letland een gemakkelijke toevoeging wanneer u naar andere Europese bestemmingen reist.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Letland

Baltische Parels

Ontdek kastelen, kathedralen en kustplaatsen, historische steden en weelderige nationale parken op deze 15-daagse rondreis, die u het beste van Estland, Letland en Litouwen laat zien. Naast de drie Baltische hoofdsteden Tallinn, Vilnius en Riga, bezoekt u de charmante stadjes Cesis en Nida aan het prachtige Curonian Spit.

15 dagen | v.a. € 1909,- p.p.

Bekijk reis »

Het beste van de Baltische Staten

Reis van Vilnius naar Tallinn via Riga op deze 10-daagse rondreis door de Baltische hoofdsteden, waarbij u de hoogtepunten van deze drie betoverende steden ontdekt. Ontdek middeleeuwse oude stadjes, weelderige groene bossen en badplaatsen op deze reis door een minder ontdekte hoek van Europa.

10 dagen | v.a. € 1889,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Sindy Chen
Sindy Chen
2023-02-16
Erg goed reisbureau, zeker voor Scandinavië! Christoffel Travel biedt complete reizen aan, maar het is mogelijk om deze naar eigen wens aan te passen. flexibele organisatie met oog voor persoonlijke wensen, heel fijn!
Emmaly Sibbes
Emmaly Sibbes
2023-02-10
Zeer goed advies gekregen voor mijn reiswensen. Er werd goed geluisterd en het resultaat was precies zoals afgesproken, ik raad deze organisatie zeker aan voor de volgende reis! Dankjewel!!
Mariella Binda
Mariella Binda
2023-01-16
Goede organisatie. Naomi was vriendelijk en behulpzaam. Zij heeft 2 reisopties naar Noorwegen voor ons samengesteld met mooie winteractiviteiten. Wij wilden het noorderlicht zien en het is gelukt! Daarnaast hebben wij echt genoten van de sledetocht met husky’s en de walvissafari (veel orka’s gespot). Wij zijn onder de indruk van Noorwegen, de natuur en de mensen. Ik heb heimwee. Bedankt Naomi voor het organiseren van dit prachtige avontuur!
Luuk van Hengstum
Luuk van Hengstum
2023-01-15
Niet in eerste instantie aan gedacht, maar na een heel enthousiast advies van Naomi heb ik spontaan 2 weken naar Georgië geboekt in mei. Ik kijk er heel erg naar uit! En het Christoffel biertje smaakte heel goed 😉
Menno
Menno
2023-01-14
Ik wist amper waar de Faeröer lag, maar door enthousiasme van Christoffel Travel uiteindelijk besloten er heen te gaan. Amper toeristen, mooie natuur en lekker gewandeld. Met de auto hoppen van eiland naar eiland, jammer dat we iets te vroeg waren en hebben we de papegaaiduikers gemist. Nog een keer terug voor deze vogels en dan weer met Christoffel Travel!
Hugo Heuterman
Hugo Heuterman
2023-01-12
Vandaag kwam ik Christoffel Travel tegen op de Vakantiebeurs. Super leuk geholpen en gelijk een reis naar Georgië geboekt. Zeer behulpzaam en vriendelijk team!
Hidde Jacobus
Hidde Jacobus
2023-01-11
Die jeeptocht was echt een hele ervaring, zo hebben we alle mooie plekken van Montenegro goed kunnen zien, ook de plekken waar je normaal niet komt. Genoten! En wat een leuke meid die Naomi ze doet me denken aan de jongere versie van Katja Schuurman. Hartstikke bedankt jongens! Wij komen zeker terug
Max de Boer
Max de Boer
2023-01-09
Graaf Dracula was wel heel dichtbij, bedankt voor de top vakantie Christoffel Travel!
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Letland