Bestemming

Bulgarije

Bulgarije REIZEN

Majestueuze bergen strijden om uw aandacht naast prachtige gouden stranden, historische steden en een verleidelijk assortiment van werkende dorpen opgesloten in eeuwenoude tradities; Bulgarije is een land rijk aan geschiedenis, natuur en onvergetelijke ervaringen!

Bulgarije is niet iets dat u zich normaal gesproken als een must-visit voorstelt en het resultaat is dat het vaak over het hoofd wordt gezien ten gunste van haar Europese buren. Een land met uitzicht zijn is echter alleen maar in uw voordeel. Bulgarije bezoeken is uzelf openstellen voor verschillende ontroerende bergketens, de authentieke warmte van Bulgaarse gastvrijheid en off-the-beaten-track ervaringen. Bulgarije is levendig, intrigerend, cultureel rijk en vooruitstrevend tegelijk. Zeven bergketens vormen de ruggengraat van het land met gletsjermeren, folkloristische dorpjes en bossen die wolven en beren verbergen.

Wat betreft de volledige geschiedenis van het land, het is rijk en levendig, dat talloze forten, ruïnes en sporen van neolithische nederzettingen heeft achtergelaten. Van de adembenemende schaal van de steden gebouwd door de Romeinen tot de Thracische graven en de verbazingwekkende religieuze architectuur die nog steeds overeind staat, de geschiedenis van Bulgarije komt voort uit onwaarschijnlijke plekken tussen moderne steden en ongetemde landschappen. Veel van de belangrijkste steden van Bulgarije hebben de weg vrijgemaakt voor modernisering en hebben het imago van het communistische tijdperk overschilderd met een scala aan culturele attracties, een bruisend nachtleven en eetgelegenheden.

Kaart

De voordelen van reizen met Christoffel Travel:

Beleef Bulgarije

Veelzijdig Bulgarije

Laat u verrassen door de schoonheid van de Bulgaarse steden, de oude kloosters en kerken, de indrukwekkende cultuur, de ongerepte natuur en het magnifieke Rila gebergte.

12 dagen | v.a. € 919,- p.p.

Bekijk reis »

Bulgaarse tuinen, bloemen & tradities

Deze unieke rondreis is een echte aanrader als u een natuur- en cultuurliefhebber bent. Tijdens deze reis geniet u van proeverijen van lavendel, rozenproducten en lokale wijnen, terwijl u meer te weten komt over de verschillende plantensoorten, die in elke botanische locatie te vinden zijn. Daarnaast brengt u een bezoek aan de vele UNESCO plaatsen.

8 dagen | v.a. € 639,- p.p.

Bekijk reis »

Beleef Bulgarije

Duik in de rijke geschiedenis van Bulgarije tijdens een rondreis vanuit de bruisende hoofdstad Sofia. Ontdek de verborgen schatten van Bulgarije tijdens deze 8-daagse reis. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en geniet van de adembenemende natuur.

8 dagen | v.a. € 779,- p.p.

Bekijk reis »

ONZE BEOORDELINGEN

Sindy Chen
Sindy Chen
2023-02-16
Erg goed reisbureau, zeker voor Scandinavië! Christoffel Travel biedt complete reizen aan, maar het is mogelijk om deze naar eigen wens aan te passen. flexibele organisatie met oog voor persoonlijke wensen, heel fijn!
Emmaly Sibbes
Emmaly Sibbes
2023-02-10
Zeer goed advies gekregen voor mijn reiswensen. Er werd goed geluisterd en het resultaat was precies zoals afgesproken, ik raad deze organisatie zeker aan voor de volgende reis! Dankjewel!!
Mariella Binda
Mariella Binda
2023-01-16
Goede organisatie. Naomi was vriendelijk en behulpzaam. Zij heeft 2 reisopties naar Noorwegen voor ons samengesteld met mooie winteractiviteiten. Wij wilden het noorderlicht zien en het is gelukt! Daarnaast hebben wij echt genoten van de sledetocht met husky’s en de walvissafari (veel orka’s gespot). Wij zijn onder de indruk van Noorwegen, de natuur en de mensen. Ik heb heimwee. Bedankt Naomi voor het organiseren van dit prachtige avontuur!
Luuk van Hengstum
Luuk van Hengstum
2023-01-15
Niet in eerste instantie aan gedacht, maar na een heel enthousiast advies van Naomi heb ik spontaan 2 weken naar Georgië geboekt in mei. Ik kijk er heel erg naar uit! En het Christoffel biertje smaakte heel goed 😉
Menno
Menno
2023-01-14
Ik wist amper waar de Faeröer lag, maar door enthousiasme van Christoffel Travel uiteindelijk besloten er heen te gaan. Amper toeristen, mooie natuur en lekker gewandeld. Met de auto hoppen van eiland naar eiland, jammer dat we iets te vroeg waren en hebben we de papegaaiduikers gemist. Nog een keer terug voor deze vogels en dan weer met Christoffel Travel!
Hugo Heuterman
Hugo Heuterman
2023-01-12
Vandaag kwam ik Christoffel Travel tegen op de Vakantiebeurs. Super leuk geholpen en gelijk een reis naar Georgië geboekt. Zeer behulpzaam en vriendelijk team!
Hidde Jacobus
Hidde Jacobus
2023-01-11
Die jeeptocht was echt een hele ervaring, zo hebben we alle mooie plekken van Montenegro goed kunnen zien, ook de plekken waar je normaal niet komt. Genoten! En wat een leuke meid die Naomi ze doet me denken aan de jongere versie van Katja Schuurman. Hartstikke bedankt jongens! Wij komen zeker terug
Max de Boer
Max de Boer
2023-01-09
Graaf Dracula was wel heel dichtbij, bedankt voor de top vakantie Christoffel Travel!
Maak kennis met ons

Als levenslange reizigers hebben we de hele wereld afgespeurd op zoek naar het nieuwe, het oude en het buitengewone om baanbrekende reizen en een inspirerend portfolio van bestemmingen te creëren voor het noorden en oosten van Europa.

Christoffel Travel is gebouwd op het idee om once-in-a-lifetime reiservaringen te creëren voor reizigers, die Noord-Europa en Oost-Europa willen verkennen.

Inspiratie voor Bulgarije