Bestemming

Bulgarije

Bulgarije REIZEN

Majestueuze bergen strijden om uw aandacht naast prachtige gouden stranden, historische steden en een verleidelijk assortiment van werkende dorpen opgesloten in eeuwenoude tradities; Bulgarije is een land rijk aan geschiedenis, natuur en onvergetelijke ervaringen!

Bulgarije is niet iets dat u zich normaal gesproken als een must-visit voorstelt en het resultaat is dat het vaak over het hoofd wordt gezien ten gunste van haar Europese buren. Een land met uitzicht zijn is echter alleen maar in uw voordeel. Bulgarije bezoeken is uzelf openstellen voor verschillende ontroerende bergketens, de authentieke warmte van Bulgaarse gastvrijheid en off-the-beaten-track ervaringen. Bulgarije is levendig, intrigerend, cultureel rijk en vooruitstrevend tegelijk. Zeven bergketens vormen de ruggengraat van het land met gletsjermeren, folkloristische dorpjes en bossen die wolven en beren verbergen.

Wat betreft de volledige geschiedenis van het land, het is rijk en levendig, dat talloze forten, ruïnes en sporen van neolithische nederzettingen heeft achtergelaten. Van de adembenemende schaal van de steden gebouwd door de Romeinen tot de Thracische graven en de verbazingwekkende religieuze architectuur die nog steeds overeind staat, de geschiedenis van Bulgarije komt voort uit onwaarschijnlijke plekken tussen moderne steden en ongetemde landschappen. Veel van de belangrijkste steden van Bulgarije hebben de weg vrijgemaakt voor modernisering en hebben het imago van het communistische tijdperk overschilderd met een scala aan culturele attracties, een bruisend nachtleven en eetgelegenheden.

Kaart

Beleef Bulgarije

Veelzijdig Bulgarije

Laat u verrassen door de schoonheid van de Bulgaarse steden, de oude kloosters en kerken, de indrukwekkende cultuur, de ongerepte natuur en het magnifieke Rila gebergte.

Bekijk reis »

Bulgaarse tuinen, bloemen & tradities

Deze unieke rondreis is een echte aanrader als u een natuur- en cultuurliefhebber bent. Tijdens deze reis geniet u van proeverijen van lavendel, rozenproducten en lokale wijnen, terwijl u meer te weten komt over de verschillende plantensoorten, die in elke botanische locatie te vinden zijn. Daarnaast brengt u een bezoek aan de vele UNESCO plaatsen.

Bekijk reis »

Beleef Bulgarije

Duik in de rijke geschiedenis van Bulgarije tijdens een rondreis vanuit de bruisende hoofdstad Sofia. Ontdek de verborgen schatten van Bulgarije tijdens deze 8-daagse reis. Maak kennis met de vriendelijke bevolking en geniet van de adembenemende natuur.

Bekijk reis »

Inspiratie voor Bulgarije