Oost-Europa

OOST-EUROPA REIZEN

Oost-Europa zit boordevol verborgen schatten, rijke geschiedenis en diverse culturen.

Het oosten van Europa is een mozaïek van landen, elk met zijn eigen unieke aantrekkingskracht, van de bergdorpen van Bulgarije en de dramatische landschappen van Roemenië en Montenegro tot de levendige culturen van Noord-Macedonië en Georgië.

De aantrekkingskracht van de regio ligt in haar vermogen om te verrassen en te boeien. Hier kunt u door eeuwenoude kastelen dwalen, ongerepte natuurparken verkennen en u onderdompelen in de lokale tradities en folklore die nog springlevend zijn. De steden, met hun mix van historische architectuur en hedendaagse kunstscènes, bieden een kijkje in een verleden dat naadloos overgaat in het heden. De minder platgetreden paden van Oost-Europa beloven authentieke ervaringen, ver weg van de gebruikelijke toeristische drukte. Of het nu gaat om de rustige charme van de landelijke landschappen of de levendige sfeer van de steden, een rondreis door Oost-Europa is een uitnodiging om een historisch rijke en verfrissend levendige regio te verkennen.

Christoffel Travel is de échte Oost-Europa specialist, met jarenlange ervaring. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan reizen naar deze geweldige streek. Bekijk hieronder al onze Oost-Europa bestemmingen!

BULGARIJE

GEORGIË

MONTENEGRO