Bestemming

Denemarken

Denemarken REIZEN

Hygge; de Deense kunst van het leven

Denemarken is een charmant, uniek land. Het is het land van de Vikingen, de thuisbasis van mythen en legenden, en de inspiratiebron voor enkele van de beste misdaadverhalen aller tijden. Het is een gemakkelijk land om te verkennen over de weg of per spoor, en naast een aantal levendige en gemakkelijk te voet te bereiken steden, biedt het een gevarieerd landschap van ongerepte stranden, prachtige kliffen en fjorden, dichte bossen, glooiende weiden en historische dorpen en steden.

Het kosmopolitische Kopenhagen is de populairste bestemming, gevolgd door het gezinsvriendelijke Legoland in Billund, centraal Jutland. Er zijn charmante geplaveide straten in de oudste stad van Denemarken, Ribe, geweldige stranden en fietsroutes aan de Deense Rivièra ten noorden van Kopenhagen en op het eiland Bornholm in de Oostzee.

Kaart

Beleef Denemarken

Scandinavische hoofdsteden

Duik in de Scandinavische hoofdsteden tijdens deze geweldige 8-daagse reis door drie landen. Tijdens uw bezoek aan Denemarken, Noorwegen en Zweden wordt u ondergedompeld in het adembenemende landschap, het eten van wereldklasse en de vriendelijke sfeer die Scandinavië zo geliefd maakt. Kopenhagen, Oslo en Stockholm staan allemaal bekend om hun frisse, schone lucht, een overvloed aan parken en groene ruimten en prachtige architectuur, waaronder grote koninklijke paleizen, allemaal in een schilderachtige omgeving aan het water.

Bekijk reis »

Inspiratie voor Denemarken