Magisch Inari

Duur

5 dagen

Vanaf

1299,-

4.7/5
4.7 van 5

Reis naar het hart van Fins Lapland om vier winterse nachten door te brengen op een betoverende locatie aan de rand van het bevroren Inarimeer. Slaap in een prachtige Aurora Cabin met glazen dak en kijk uit naar het magische Noorderlicht dat boven uw hoofd danst. Leer uw team van energieke huskyhonden door de besneeuwde bossen van Lapland te sturen voordat uw vermoeide ledematen uitrust in de sauna aan het meer. Maak in de avond een spectaculaire sneeuwscootersafari onder het Noorderlicht.

''Beleef de echte Laplandse winter in Inari!''

Reisprogramma

Vakantie Finland - Lapland - Inari - Christoffel Travel

Vandaag start uw spectaculaire reis naar Finland! Het dorp Inari, grenzend aan het Inarimeer, is het hart van de Sámi cultuur in Finland. Authentiek handwerk en ambachtelijke winkels, een echt klein dorpsgevoel en een verbazingwekkende omringende natuur maken van Inari een fascinerende plek. 

U overnacht de komende dagen in het prachtige Wilderness Hotel.

Huskysledetocht - Inari - Finland - Christoffel Travel

Een huskysledetocht is een absolute ‘must do’ wanneer u naar Lapland gaat! Leer hoe u de slee moet besturen voordat u op huskysafari gaat, waarbij de husky’s uw slee door het prachtige winterlandschap trekken, langs het bevroren Inarimeer. Geniet van de opwinding van de husky’s voor de start, en de vredige stilte zodra ze mogen doen waar ze van houden – rennen in het besneeuwde landschap.

Sneeuwscootersafari - noorderlicht - Inari - Finland - Christoffel Travel

In de avond sneeuwscooteren is een opwindende ervaring. U gaat naar de open plekken, waar de kans om het Noorderlicht te zien het grootst is! Als het Noorderlicht verschijnt, stopt u en doet u uw hoofdlamp en sneeuwscooter uit om de lichtshow van de natuur te bewonderen. U zult genieten van het kampvuur met warme dranken en elkaars gezelschap tijdens deze winterse excursie.

Rendierboerderij - Inari - Finland Christoffel Travel

Wat eet een rendier in de winter in de bergen? Hoe voelt de snuit van een rendier aan? Hoe overleeft een rendier buiten bij -45 graden Celsius? Het is tijd om daar achter te komen! Vandaag ontmoet u een plaatselijke rendierhouder en zijn rendieren. Op de rendierboerderij leert u interessante informatie over de rendieren en het leven van een rendierhouder en de Sámi cultuur.

Vertrek - Christoffel Travel

Geniet van uw laatste ochtend in Inari. In de loop van de middag vertrekt uw vlucht van Finland terug naar huis. Helaas zit deze prachtige reis erop. De herinneringen en de prachtige foto’s zullen nog lang bij u blijven.

Accommodaties

Wilderness Hotel Inari - Finland - Christoffel Travel

Het hotel is een voortreffelijke mix van comfort en wildernis. De ligging direct naast het Inarimeer maakt het hotel de perfecte plek om het Noorderlicht te zien. De grote ramen van het restaurant bieden een panoramisch uitzicht over het meer. 

De ruime Wilderness kamers zijn ingericht in rustieke stijl, terwijl de grotere blokhutten ideaal zijn voor gezinnen en uitzicht bieden op het Inarimeer of de Nukkumajoki rivier. Of als u in één van de Aurora Cabins met glazen koepel van het hotel verblijft, geniet u van de beste plek, wanneer het Noorderlicht optreedt.

Het restaurant aan het meer serveert heerlijke seizoensgebonden Lapse gerechten in een gezellige sfeer en de goed gevulde bar is perfect voor wie ’s avonds laat een drankje wil drinken.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1299,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen boven de poolcirkel op een prachtige, rustgevende plek in een sfeervolle lodge aan de oever van een groot bevroren meer
 • Iedere dag ontbijt
 • Transfer van/naar luchthaven
 • Huskysledetocht
 • Noorderlicht sneeuwscootersafari
 • Bezoek aan de lokale rendierfarm
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 9 per persoon

Vakantie in Finland met Christoffel Travel

De gepubliceerde Finland reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Finland reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Finland. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Inari

2 Huskysledetocht

3 Noorderlicht sneeuwscootersafari

4 Rendierfarm 

5 Vertrek vanuit Inari

Magisch Inari

Het Wilderness Hotel biedt een adembenemend uitzicht en is een ideale locatie om het Noorderlicht te spotten! Geniet van de hartverwarmende gastvrijheid, de goed verzorgde maaltijden en excursies in het arctische landschap. ’s Avonds kruipt u nog rozig van de buitenlucht en de sauna heerlijk weg bij de open haard met een spannend boek en een goed glas wijn.