Beste van Georgië

Reizigers die de fascinerende geschiedenis en het culturele erfgoed van Georgië nog niet hebben ontdekt, kunnen hun hart ophalen tijdens deze rondreis. Dit is een land waar rijke tradities zich uitstrekken door de tijd en nog steeds met trots worden beoefend naast de hedendaagse stedelijke alternatieven. Van de kerken en kathedralen in de hoofdstad Tbilisi tot de schilderachtige hellingen in het Kaukasus gebergte, u gaat zeker onder de indruk zijn van Georgië zodra u bent ingecheckt in uw eerste lokale hotel in de stad.

Grandioos Georgië

Als een van ’s werelds oudste christelijke naties, en met een legendarische, gecompliceerde geschiedenis, draagt Georgië overblijfselen hiervan in de vorm van kerken op heuveltoppen, Romeinse forten en kloosters in rotsgrotten. Het land kan bogen op een uitzonderlijk en eeuwenoud cultureel erfgoed, en staat ook bekend om zijn gulle gastvrijheid en keuken. Georgië is een bergachtig land met een spectaculair natuurlandschap, prachtige groene valleien, wijngaarden en een kustlijn langs de Zwarte Zee.

Culturele schatten en fascinerende natuur van Georgië

Kies voor deze unieke rondreis door Georgië en laat u overweldigen door de natuurpracht van dit nog relatief onbekende land. Bezoek kerken op plaatsen met prachtige uitzichten, maak mooie wandelingen door de bergen, ontdek de veelzijdige hoofdstad en geniet van de goede keuken. Dit alles maakt uw reis onvergetelijk!

Actief Georgië

Bent u een échte wandelliefhebber en houd u niet van stilzitten? Dan is deze 13-daagse rondreis door het nog onbekende Georgië perfect voor u. Deze rondreis neemt u mee langs de indrukwekkende natuur en laat u de Georgische cultuur proeven!