Grandioos Georgië

Duur

10 dagen

Vanaf

929,-

4.4/5
4.4 van 5

De parel Georgië ligt achter het machtige Kaukasusgebergte verscholen. Het is een ontzettend divers land gelegen op het kruispunt tussen Europa en Azië. De diversiteit aan landschappen in Georgië is indrukwekkend. Van ruige bergen in de Kaukasus tot schilderachtige wijnvelden in de Kakheti-regio en uitgestrekte steppelandschappen, het land heeft het allemaal. Tijdens de rondreis Georgië zult u merken dat het land eeuwenlange tradities en een enorme culturele rijkdom heeft. U ziet talrijke monumenten, oude kerken en kloosters, bijzondere rotswoningen en eeuwenoude fresco’s. Ook is de Georgische keuken er één om van te genieten en is Georgië naar verluidt zelfs oudste wijnland ter wereld.

Van de betoverende hoofdstad Tbilisi tot het epische Kaukasusgebergte is deze reis een opwindende kennismaking met de variabele landschappen, culturen en geschiedenis van Georgië. Deze reis zit boordevol onvergetelijke uitzichten, smaken en verhalen en laat het beste zien wat Georgië te bieden heeft.

''Georgië ligt al eeuwenlang op het kruispunt van handel en traditie en is één van de best bewaarde geheimen van Europa. Het is een land met adembenemende landschappen, een keuken die even heerlijk als onontdekt is en een rijk nationaal verhaal dat meer dan 5000 jaar teruggaat.''

Reisprogramma

Uw bijzondere reis naar Georgië begint. Bij aankomst op de luchthaven van Tbilisi wordt u opgehaald door onze chauffeur. Onze chauffeur brengt u naar het hotel, dat gelegen is in het centrum van de stad. De dag van aankomst heeft u ter vrije besteding.

Accommodaties

Een comfortabele plek in een zeer rustige omgeving, in de buurt van de Vardzia grot kloostercomplex, op de weg die leidt naar Upper Vardzia klooster. Het heeft een prachtige tuin vol bloemen en groene ruimten, het uitzicht op de rivier Mtkvari, zeer dicht bij een heuvel die ideaal is voor wandelingen en trektochten en ook voor culturele uitstapjes.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 929,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels 
 • Iedere dag ontbijt
 • 2 x luchthaventransfer van/naar Tbilisi hotel van/naar Tbilisi luchthaven – dagen 1 & 10
 • Self-drive 4×4 voertuig (Toyota 4runner of gelijkwaardig) op dagen – 2 t/m 8
 • Entreegelden in overeenstemming met het programma
 • Openbaar vervoer kaarten voor Tbilisi
 • Toeristisch informatiepakket
Opmerking: deze reis kunt u ook samen met een chauffeur maken. Indien u dat graag wilt, horen wij dat graag. 

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Georgië met Christoffel Travel

De gepubliceerde Georgië reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Georgië reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Georgië. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Tbilisi

2 Tbilisi – Badiauri – Bodbe – Signagi

3 Signagi – Gremi – Tsinandali – Ikalto – Telavi

4 Telavi – Akhmeta – Ananuri – Gergeti – Stepantsminda

5 Stepantsminda – Uplistsikhe – Gori – Borjomi

6 Borjomi – Kvabiskhevi – Borjomi

7 Borjomi – Akhaltsikhe – Vardzia

8 Vardzia – Tbilisi

9 Tbilisi

10 Vertrek vanuit Tbilisi

Grandioos Georgië

Verken de wijnproducerende regio van Georgië, Kakheti. Ontdek de betoverende stad van de liefde Sighnaghi met zijn prachtige Alazani vallei. Proef Georgische wijn, anders dan alle andere wijnen in de wereld!