Beste van Georgië

Duur

8 dagen

Vanaf

609,-

4.6/5
4.6 van 5

Reis naar Georgië, waar onvergetelijke indrukken en sensaties zijn gegarandeerd tijdens de ontdekking van zijn unieke en uitzonderlijke landschap. Tijdens deze reis, zult u vele culturele monumenten en Georgische oude bezienswaardigheden zien. Daarnaast bezoekt u de meest afgelegen dorpen rond Tbilisi terwijl u door prachtige halfwoestijngebieden trekt. Ook maakt u kennis met de Georgische cultuur en de gastvrijheid van de mensen. Deze reis geeft u ontelbare mogelijkheden om in contact te komen met het lokale Georgische leven. Voel u vrij om te genieten van de traditionele smakelijke keuken en de beroemde wijn van dit land.

''Georgië's mix van natuurlijke schoonheid, middeleeuwse geschiedenis en Sovjet-invloeden heeft het tot een van Oost-Europa's meest fascinerende bestemmingen gemaakt.''

Reisprogramma

Uw bijzondere reis naar Georgië begint vandaag! Bij aankomst op de luchthaven van Tbilisi wordt u opgehaald door onze chauffeur. Onze chauffeur brengt u naar uw hotel, dat gelegen is in het centrum van de stad. De dag van aankomst heeft u ter vrije besteding.

Accommodaties

Het hotel ligt op een gunstige locatie in de stad Tbilisi en biedt kamers met airconditioning, een bar en een terras. Gelegen op een steenworp afstand van de berg Mtatsminda en u kunt een bezoek brengen aan The Bridge of Peace, gelegen op 15 minuten loopafstand. 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 609,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels 
 • Iedere dag ontbijt
 • 2 x luchthaventransfer van/naar Tbilisi hotel van/naar Tbilisi luchthaven – dagen 1 & 8
 • Self-drive 4×4 voertuig (Toyota 4runner of gelijkwaardig) op dagen – 3 t/m 6
 • Entreegelden in overeenstemming met het programma
 • Openbaar vervoer kaarten voor Tbilisi
 • Toeristisch informatiepakket
Opmerking: deze reis kunt u ook samen met een chauffeur maken. Indien u dat graag wilt, horen wij dat graag. 

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Georgië met Christoffel Travel

De gepubliceerde Georgië reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Georgië reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Georgië. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Tbilisi

2 Tbilisi

3 Tbilisi – Gombori – Ikalto – Gremi – Tsinandali – Telavi

4 Telavi – Stepantsminda – Gergeti – Gveleti – Kazbegi

5 Kazbegi – Gveleti – Truso Valley – Kazbegi

6 Kazbegi – Uplistsikhe – Mtskheta – Tbilisi

7 Tbilisi

8 Vertrek vanuit Tbilisi

Beste van Georgië

Met zijn dramatische vallei, pittoreske oude stad, fraaie architectuur en uitstekende eet- en drinkgelegenheden is Tbilisi het bruisende, kloppende hart van Georgië en de thuishaven van meer dan een op de drie Georgiërs.