Actief Georgië

Duur

13 dagen

Vanaf

1209,-

4.4/5
4.4 van 5

Georgië is een land vol vriendelijke mensen, waanzinnig natuur, oude kloosters en historische rotswoningen en heerlijk eten. Het land kent een grote geschiedenis en is overheerst volkeren als het Mongoolse Rijk, maar ook de overblijfselen van de heerschappij van Tsaren en Sovjets zijn alom aanwezig. Tijdens deze rondreis Georgië zult u zien dat ook de natuur hier oogverblindend mooi is. Dramatische graslanden worden afgewisseld met weelderig groene heuvels en het machtige Kaukasusgebergte van Georgië. Laat u tijdens deze rondreis Georgië meenemen naar deze ruwe diamant aan de Zwarte Zee!

''Georgië ligt ten oosten van de Zwarte Zee en wordt in het noorden begrensd door de lange keten van het Kaukasusgebergte. Het is één van de spannendste bestemmingen voor avontuurlijke reizen en wandelingen in Europa.''

Reisprogramma

Uw bijzondere reis naar Georgië begint. Bij aankomst op de luchthaven van Tbilisi wordt u opgehaald door onze chauffeur. Onze chauffeur brengt u naar het hotel, dat gelegen is in het centrum van de stad. De dag van aankomst heeft u ter vrije besteding.

Accommodaties

Een bijzondere overnachting in een houten huis, gelegen in het Borjomi-Kharagauli Nationaal Park. Het ligt aan de voet van de berg Amarati en op het kruispunt van verschillende wandelroutes in het park.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1209,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels 
 • Iedere dag ontbijt
 • 2 x luchthaventransfer van/naar Tbilisi hotel van/naar Tbilisi luchthaven – dagen 1 & 13
 • Self-drive 4×4 voertuig (Toyota 4runner of gelijkwaardig) op dagen – 2 t/m 12
 • Entreegelden in overeenstemming met het programma
 • Openbaar vervoer kaarten voor Tbilisi
 • Toeristisch informatiepakket

Opmerking: deze reis kunt u ook samen met een chauffeur maken. Indien u dat graag wilt, horen wij dat graag. 

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Georgië met Christoffel Travel

De gepubliceerde Georgië reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Georgië reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Georgië. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Tbilisi

2 Tbilisi – Mtskheta – Gori – Uplistsikhe – Borjomi

3 Borjomi – Likani – Atskuri – Amarati

4 Amarati – Atskuri – Borjomi

5 Borjomi – Gelati – Bagrati – Kutaisi

6 Kutaisi – Okatse – Mestia

7 Mestia

8 Mestia – Mazeri – Mestia

9 Mestia – Koruldi – Mestia

10 Mestia – Sataplia – Kutaisi

11 Kutaisi – Tbilisi

12 Tbilisi

13 Vertrek vanuit Tbilisi

Actief georgië

Kutaisi is na Tbilisi de grootste stad van Georgië. Elegante, met bomen omzoomde straten met 19e-eeuwse huizen, die zich uitstrekken tot aan de oevers van de rivier de Rioni, samen met verschillende aantrekkelijke parken, maken van Kutaisi een zeer mooie plaats om rond te wandelen en de vele bezienswaardigheden te bekijken. e prachtige kerken van Bagrati en Gelati – beide UNESCO-werelderfgoedmonumenten – getuigen van het belang van de regio.