Winteravontuur Finland

Duur

6 dagen

Vanaf

2179,-

4.4/5
4.4 van 5

Een reis die u onvergetelijke, exclusieve overnachtingen biedt en u meeneemt naar de mooiste winterbestemmingen in Finland. Deze mooie reis begint in de hoofdstad van Finland – Helsinki is een levendige, culturele en moderne stad, op het kruispunt van oost en west. Van Helsinki reist u noordwaarts naar Rovaniemi, de arctische stad in het hart van Lapland en de officiële thuisbasis van de Kerstman. Hier brengt u twee nachten door in het wonderbaarlijke Arctic Treehouse hotel. Vanuit Rovaniemi heeft u een transfer om de poolijsbreker te ervaren, voordat u aankomt in Kemi. Breng een laatste magische nacht door in Kemi’s sneeuwhotel!

''Als u op zoek bent naar de perfecte winterwonderland bestemming, kijk dan niet verder dan Finland.''

Reisprogramma

Helsinki - winter - Finland - Christoffel Travel

Vandaag begint uw reis naar Finland! U vliegt naar Helsinki, waar u ook gelijk de eerste dag zult overnacht. 

De Finse hoofdstad is een moderne cultuurstad, die gedurende 450 jaar geschiedenis heeft bestaan in de kruisstromen van Oost en West. De kleurrijke lagen van de geschiedenis zijn overal zichtbaar; een wandeling door het stadscentrum of door het prachtige zeefort Suomenlinna opent uw ogen voor een fascinerend verleden. Bezienswaardigheden zijn het historische centrum, het Senaatsplein, het Parlementsgebouw, de Finlandia Hall, het Sibelius Monument en de Temppeliaukio Kerk (Rotskerk).

Accommodaties

Rovaniemi hotel - Finland - Christoffel TravelHet hotel biedt een unieke mix van luxe comfort in het hart van de Arctische natuur, lokale Lapse tradities en modern Scandinavisch design. In tegenstelling tot de zorgvuldig ontworpen accommodatie en de nestachtige gezelligheid, biedt het panoramische uitzicht vanuit de ramen een indrukwekkend schouwspel van het bos en de Arctische hemel: het noorderlicht en de middernachtzon zijn vanuit uw bed te bewonderen. Het uitzonderlijke restaurant serveert culinaire hoogstandjes bereid in een stijlvolle omgeving met Arctische ingrediënten.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 2179,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels 
 • Iedere dag ontbijt
 • Nachttrein van Helsinki naar Rovaniemi inclusief ontbijt
 • 2x diner in Rovaniemi 
 • Polar Cruise van 3 uur met de ijsbreker inclusief lunch
 • Alle genoemde transfers
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Transfer naar treinstation Helsinki & luchthaven Kemi
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Finland met Christoffel Travel

De gepubliceerde Finland reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Finland reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Finland. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Helsinki

2 Helsinki – Rovaniemi

3 +4 Rovaniemi

5 Rovaniemi – Kemi 

6 Vertrek vanuit Kemi 

Winteravontuur Finland

Geniet van een unieke ijsbrekercruise in Lapland! De tocht vertrekt vanuit Rovaniemi en neemt u mee over de Bothnische zee die in de winter volledig bevroren is. Halverwege kunt u van boord gaan en over het ijs lopen. Het is moeilijk te denken dat u op zee staat. U wordt ook uitgerust met overlevingspakken zodat u kunt drijven op het ijskoude water, een geweldige ervaring!