Wie zijn wij

Shape

De reis maken van uw leven, keer op keer. Dat is wat ons elke dag motiveert. Wij zijn van mening dat elke gast een reis van zijn leven moet hebben gemaakt. En als u 10 keer met ons hebt gereisd, dan heeft u geluk- u heeft 10 reizen van uw leven gemaakt. Het was een liefde voor alles wat met reizen te maken had en dat motiveerde ons om onze dromen te volgen en Christoffel Travel op te richten. 

We zijn ervan overtuigd dat reizen draait om de ervaring en het zit in de details – de plaatsen waar u verblijft, het vervoer en de route die u daarnaartoe brengen, en de mensen die u onderweg ontmoet – die de reis maken; daarom zijn we gespecialiseerd in het uitputten van onze eigen uitgebreide lokale kennis en vele contacten om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Aan het eind van de dag hebben wij het geluk om de rol van goed verbonden vriend te spelen en onze gasten te verbinden met onze vrienden over de hele wereld. Ik nodig u uit om de wereld te ervaren met onze familie van goed verbonden lokale bewoners, de wereld verkennend in Christoffel Travel-stijl. Maak dit het jaar waarin u geniet van een reis van uw leven.

Naomi Jansen

Eigenaar

Ik ben dol op de opwinding van het reizen. Ik voel mij altijd een ontdekkingsreiziger als ik op reis ga. Voor een moment treed ik in de voetsporen van Christoffel Columbus: een nieuw land ontdekken, een nieuwe taal leren en leren omgaan met andere gewoontes en alle kleine uitdagingen die daarbij horen. Als ik reis, ben ik meer spontaan en leef ik niet voor de toekomst of het verleden, maar gewoon in het moment. Impulsief zijn en ‘ja’ zeggen tegen bijna alles is onderdeel van het plezier. Reizen is gewoon leven en genieten! 

Rolf Jansen

Eigenaar

Herinneringen maken voor het leven vind ik erg mooi. Samen met mijn dochter vele reizen gemaakt en we hebben het nog vaak over de talrijke mooie dingen, die we gezien en meegemaakt hebben tijdens onze trips. En dan nu authentieke reizen samenstellen voor onze klanten en hun mooie herinneringen meegeven is een mega mooi ding om te doen, samen met haar vervult mij met trots. Pas als onze klant zegt, dat de reis geboekt bij Christoffel Travel onvergetelijk was, zijn wij content. Christoffel is naast ontdekkingsreiziger en beschermheer van de reizen ook nog eens mijn eigen naam. Wij zijn klaar voor u.

Shape