Blog

Media - Christoffel Travel
Blog

Media

Bent u benieuwd wat de media over Christoffel Travel schrijft? Lees dan snel verder!

Lees meer »
Blog

Scandinavië: zomer of winter

Wilt u graag een mooie reis door Scandinavië maken, maar twijfelt u nog tussen de zomer- en winterperiode? Wilt u graag weten wanneer het de beste tijd is om Scandinavië te bezoeken? Het antwoord is eigenlijk dat die er niet is. Benieuwd waarom die er niet is? Lees dan snel verder!

Lees meer »
Blog

Bijzonder overnachten in winters Scandinavië

Altijd al gedroomd om bijzonder te overnachten in het mooie winterse landschap van Scandinavië? Droom niet langer! Benieuwd welke unieke accommodaties wij allemaal aanbieden? Lees dan snel verder en trakteer uzelf op een geweldige winterreis.

Lees meer »
Blog

Op avontuur in Estland

Meren, bossen en stranden vormen samen een van de kleinste maar mooiste landen van Europa. De Esten hebben hun cultuur decennialang fel verdedigd onder invloed van de Sovjet-Unie, en nu wordt die overal gevierd. Fantastisch eten, prachtige middeleeuwse stadjes en een gevoel van vreugdevolle onafhankelijkheid maken Estland uniek.

Lees meer »
Blog

Kennismaking met de Faeröer

Maar weinig mensen kennen de mysterieuze Faeröer Eilanden. De Deense eilandengroep ligt ongeveer halverwege Schotland en IJsland en staat vooral bekend om haar ongerepte natuurschoon. Het landschap wordt gedomineerd door watervallen, vuurtorens, torenhoge rotsklippen en veel schapen. Wij reisden af naar de Faeröer Eilanden om te kijken of dit daadwerkelijk zo was.

Lees meer »