Baltische staten

BALTISCHE STATEN REIZEN

De Baltische Staten bestaan uit de landen Estland, Letland en Litouwen. Hoewel alle drie de landen door de massa’s nog niet zijn ontdekt, hebben ze veel te bieden. Van mooie compacte steden, tot indrukwekkende natuur die in deze landen volop te vinden is doordat zowel Estland, als Letland en Litouwen alle drie erg dunbevolkt zijn.

Onze Baltische vakanties bieden voor elk wat wils. De drie Baltische landen Estland, Letland en Litouwen zijn heel verschillend, ook al worden ze vaak samengevoegd. Bij een reis door de Baltische Staten mag een bezoek aan de drie hoofdsteden niet ontbreken. Alle drie de hoofdsteden hebben namelijk een uniek karakter. Tallinn, de hoofdstad van Estland, doet Middeleeuws aan, terwijl de Letse hoofdstad Riga vol staat met architectuur in art noveau stijl. Vilnius, de hoofdstad van Litouwen, is daarentegen een echte barokke stad. Naast de steden bestaan Estland, Letland en Litouwen voornamelijk uit prachtige en ongerepte natuur. Van verlaten zandstranden tot meren, moerassen en eindeloze bossen.

Christoffel Travel is gespecialiseerd in op maat gemaakte vakanties en stedentrips naar de Baltische staten – EstlandLetland en Litouwen.

ESTLAND

LETLAND

LITOUWEN