Incentive reizen

Incentive reizen naar Lapland, IJsland, Noorwegen, de Scandinavische hoofdsteden, Georgië, of de Baltische Staten: onvergetelijke personeelsreizen!

Ga op reis met collega’s, vrienden of de sportclub

Bent u op zoek naar een teamuitje met collega’s, vrienden of de (sport/jaar)club vanwege een jubileum? Of wilt u een onvergetelijke teambuilding-ervaring? Onze bestemmingen (het Pure Noorden en het oosten van Europa) lenen zich uitstekend voor incentive reizen. Voor een incentive reis richting Lapland, IJsland, Noorwegen, de Scandinavische hoofdsteden, Georgië en de Baltische Staten bent u aan het juiste adres bij specialist Christoffel Travel. Wij komen al jaren in deze gebieden en organiseren met veel ervaring en oog voor persoonlijk contact incentive reizen voor uw team, club of bedrijf.

Waarom met Christoffel Travel op incentive?

Incentive reis Lapland

In Lapland worden herinneringen voor het leven gecreëerd. Scheur met sneeuwscooters door besneeuwde bossen, maak een huskytocht, wandel over bevroren meren en spot het Noorderlicht in de avond. De winter in Lapland is één en al magie, de ideale bestemming voor een teambuildingsuitje.

Incentive reis IJsland

Tijdens een incentive reis naar IJsland wordt u omringd door prachtige landschappen. Beleef een reeks unieke activiteiten samen met uw team. Ontspan in de warmwaterbron Blue Lagoon, bezoek de hoofdstad Reykavik, ga op excursie naar de natuurgebieden van de Golden Circle, bezoek een ijsgrot en er zijn nog veel meer mogelijkheden!

Incentive reis Noorwegen

In Noorwegen liggen niet alleen de mooiste besneeuwde vergezichten op u te wachten, het land is met haar wildsafari’s ook uitermate geschikt voor een actieve reis met het bedrijf of team. Bovendien is Noord-Noorwegen door haar zeeklimaat één van de beste plekken ter wereld om het Noorderlicht te zien.

Incentive reis Scandinavische hoofdsteden

Scandinavische steden zijn de perfecte combinatie van cultuur, natuur en gastronomie. Ga samen kajakken door de eilandenarchipel nabij Oslo, race tegen elkaar met een RIB-boot in Stockholm, of maak een bierwandeling door Kopenhagen.

Incentive reis Georgië

Georgië is een onvergetelijke bestemming voor een incentive reis. U bezoekt het niet alleen vanwege de schitterende natuur, maar ook vanwege de vele bezienswaardigheden zoals eeuwenoude ruïnes en kloosters. Vlieg boven de prachtige bergen van Kaukasus in een luchtballon en eet Georgische delicatessen bij een lokaal gezin. Teambuilding ten top!

Incentive reis Baltische Staten

Zacht gekleurde gebouwen met art nouveau-gevels, gezellige pleinen en eindeloze boulevards: de Baltische staten betoveren iedereen die er een voet over de grens zet. Met het ongerepte, dunbevolkte achterland blijkt het ook nog eens een teambuildingstopper bij uitstek. Ziet u zichzelf een houten kano hakken of zoeken naar bruine beren? Of ontspant u het liefste aan een kilometerslang strand? Alles is mogelijk in Estland & Letland!

Vraag vrijblijvend een incentive reis op maat aan