Waarom Christoffel

Shape

Verantwoord reizen

Wij zijn ons ervan bewust dat onze reizigers druk uitoefenen op de natuur en invloed hebben op de lokale cultuur in de aangeboden bestemmingen. En wij willen graag dat ook in de toekomst reizigers kunnen genieten van deze uitzonderlijke oorden. Wij streven naar het zo min mogelijk belasten van milieu en natuur en zorgen ervoor dat de lokale bevolking profiteert zonder dat dit ten koste gaat van de reiservaring.  

Unieke excursies

In samenwerking met onze lokale partners hebben wij unieke excursies ontwikkeld, die alleen door Christoffel Travel kunnen worden uitgevoerd. Om deze reden reizen wij doorgaans buiten de gebaande paden en ontwijken wij de piekmomenten op populaire bestemmingen. Waar het gros het hoofdpad volgt, kennen wij de ‘backroads’, die zoveel bijzonderder zijn!

Kleinschalig & authentiek

Tijdens onze rondreizen maken wij gebruik van bijzondere en kleinschalige accommodaties, waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Daarnaast stellen onze unieke, originele routes u in staat om reizen te maken die zich onder de oppervlakte van de regio wagen. 

Persoonlijke service & expertise

Ons kantoor wordt bemand door ervaren reisadviseurs en elke reis, die we maken, komt voort uit hun kennis uit de eerste hand. Kortom, wij organiseren het soort vakanties dat wij als gepassioneerde reizigers zelf graag doen. Als u ons kantoor belt, krijgt u gegarandeerd een praatje met iemand die de regio en het terrein kent en gedegen en praktisch advies kan geven.

Kwaliteit

Na terugkomst horen wij graag van u hoe uw reis geweest is. Zo kunnen wij ons product steeds verder verbeteren. Hierdoor groeit Christoffel Travel met een flink aantak tevreden reizigers.