Ontdek de twee grootste Finse meren

Duur

8 dagen

Vanaf

1639,-

4.7/5
4.7 van 5

Het merengebied is een echt hart van de Finse identiteit. Het Finse merengebied is het grootste merengebied van Europa, met duizenden verbazingwekkend blauwe meren en kleine met bomen begroeide eilandjes.

De grootste aantrekkingskracht van het gebied is de rust en serene natuurlijke schoonheid van de stille meren, de overvloedige dierenwereld en de dichte groene bossen. Als u het drukke leven, hinderlijk lawaai en afspraken wilt ontvluchten, is dit de plek om naartoe te gaan.

Het gebied heeft een boeiende geschiedenis met charmante oude meerstadjes. Als u hier een bezoek brengt, kunt u de plaatselijke cultuur ontdekken, kennismaken met de plaatselijke levensstijl, en het plaatselijke voedsel proeven.

''Saimaa is het grootste meer in Finland. Het is het op drie na grootste natuurlijke zoetwatermeer in Europa.''

Reisprogramma

 

Helsinki - Finland - Christoffel Travel

Vandaag start uw reis naar Finland. Wanneer u op de luchthaven van Helsinki aankomt, haalt u de huurauto op en rijdt u naar uw accommodatie in Helsinki. 

Accommodaties

Helsinki hotel - Finland - Christoffel TravelEen bruisend, bekroond stadshotel met een Fins tintje in het hart van Helsinki. Intrigerend interieur, een gezellig restaurant en bar, en vele evenementen staan garant voor een geweldig verblijf. Het uitgebreide restaurantaanbod is populair bij zowel hotelgasten als de lokale bevolking. In het bekroonde restaurant kunt u Finse smaken proeven met een moderne twist. Daarnaast behoort de bar tot één van de betere cocktailbars van Helsinki! 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1639,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels 
 • Iedere dag ontbijt
 • Twee gekozen activiteiten (wijnproeverij, materiaalverhuur, cruise naar het eiland Kaarnetsaari of yogales)
 • Toegang tot de spa in Järvisydän
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Optioneel:

 • 7 x 24 uur gebruik huurauto

Opmerking: deze reis kunt u ook met uw eigen auto maken. 

Vakantie in Finland met Christoffel Travel

De gepubliceerde Finland reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Finland reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Finland. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Helsinki

2 + 3 Asikkala

4 Mikkeli/ Puumala

5 + 6 Järvisydän

7 Savonlinna/ Punkaharju

8 Vertrek vanuit Helsinki

Ontdek de twee grootste Finse meren

Het Saimaa-meer is de schat van Oost-Finland, die ook internationaal is erkend. In de regio van het Saimaa-meer bevinden zich talrijke interessante geologische vindplaatsen, zowel natuurlijke als door de mens gemaakte. De verschillende reuzeketels, kliffen en kanalen vertellen hun eigen verhaal over de ontwikkeling van de regio.