Het hart van Fins Lapland

Duur

7 dagen

Vanaf

2159,-

4.7/5
4.7 van 5

Maak u klaar voor een week in het hoge Noorden van Finland! Tijdens uw reis naar Lapland reist u naar Levi, waar u in de Finse bossen kunt ronddwalen en het Noorderlicht kunt waarnemen. Vervolgens gaat u naar Rovaniemi, de hoofdstad van Lapland en de thuisbasis van de Kerstman.

''Verlaat 's nachts het hotel om een van de mogelijke activiteiten uit te proberen: hondensleeën, rendiersleeën, sneeuwscootersafari's... en dat alles terwijl u naar het Noorderlicht kijkt. Dit is een unieke ervaring die u niet mag missen tijdens uw reis!''

Reisprogramma

Dag 1 – Aankomst in Kittilä

Aurora cabins - Levi - Christoffel Travel

Vandaag start uw spectaculaire reis naar Fins Lapland!

Wanneer u op de luchthaven van Kittilä aankomt, heeft u een transfer naar uw accommodatie in Levi. U verblijft de komende nachten in een Aurora-hut met een glazen panorama dak, zodat u de perfecte kans heeft om het Noorderlicht te observeren vanuit uw kamer!

Geniet van het diner dat bij de hut is inbegrepen.

Sneeuwscootersafari - noorderlicht - Inari - Finland - Christoffel Travel

Na het ontbijt heeft u een vrije dag om de stad Levi te verkennen. Na het diner gaat u op jacht om het Noorderlicht te spotten! Verlaat ’s nachts het hotel om een van de mogelijke activiteiten uit te proberen: hondensleeën, rendiersleeën, sneeuwscootersafari’s… en dat alles terwijl u naar het Noorderlicht kijkt. Dit is een unieke ervaring die u niet mag missen tijdens uw reis.

Levi - spa - Christoffel Travel

Ontbijt in het hotel. Breng vandaag de dag door in Levi, midden in de wildernis, 170 km boven de poolcirkel. U kunt vandaag ook de spa bezoeken! 

Rovaniemi - Finland - Christoffel Travel

Na het ontbijt gaat u met de bus naar Rovaniemi, de officiële woonplaats van de Kerstman. U heeft een transfer naar uw accommodatie en verblijft de komende nachten in een Kammi Suite. Geniet van uw kamer, en rust goed uit om klaar te zijn voor uw volgende avonturen in Rovaniemi. 

Kerstman - Rovaniemi - Fins Lapland - Christoffel Travel

Na het ontbijt gaat u op bezoek bij de Kerstman! De Kerstman verblijft het hele jaar in Rovaniemi en zal u in zijn vrije tijd graag ontvangen. Stuur een ansichtkaart uit het postkantoor van de Kerstman en verken de omgeving. ’s Avonds wordt u weer aan tafel verwacht voor een heerlijk diner.

Huskytocht Fins Lapland - Christoffel Travel

Na het ontbijt kunt u genieten van uw vrije dag in de hoofdstad van Lapland. Vandaag zou u een sneeuwscooter kunnen huren of een huskysafari kunnen maken. Vanavond geniet u van uw laatste diner in Rovaniemi.

lapland-winterreizen-maatwerk-landschap-christoffel-travel

Na het ontbijt gaat u met de transfer naar de luchthaven van Rovaniemi. Helaas zit deze
prachtige reis erop. De herinneringen en de prachtige foto’s zullen nog lang bij u blijven!

Accommodaties

1. Levi

hotel Levi - Fins Lapland - Finland - Christoffel Travel

De Aurora Cabins zijn een magische manier om de winterse sterrenhemel en het Noorderlicht te ervaren, terwijl u comfortabel in het warme bed ligt. Het met laser verwarmde glazen dak opent zich naar de noordelijke hemel, direct boven het bed.

Rovaniemi hotel - Fins Lapland - Finland - Christoffel Travel

Dit prachtige hotel ligt op een kleine afstand van Rovaniemi, in het hart van Fins Lapland. De warme gloed van de open haard van het hotel verwelkomt u voor uw avontuur. U kunt heerlijk dineren in het hotel. 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 2159,- per persoon (o.b.v. 2 personen). 

De reissom is gebaseerd op bovenstaande voorbeeldreis. Al onze reizen worden op maat gemaakt en zijn afhankelijk van factoren zoals beschikbaarheid, reisperiode en samenstelling van het reisgezelschap.

Inclusief:

 • 3 overnachtingen in een Aurora hut in Levi 
 • 3 overnachtingen in een Kammi suite in Rovaniemi
 • Iedere dag ontbijt en diner 
 • Transfer van/naar de luchthaven 
 • Transfer van Levi naar Rovaniemi 
 • Bezoek aan de Kerstman 
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten *
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden en excursies
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 35 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 9 per persoon
* Wij zullen in het reisvoorstel een vluchtvoorstel doen. U bent vrij om te kiezen voor ons aanbod of zelf vluchten te voorzien.
 

Vakantie in Finland met Christoffel Travel

De gepubliceerde Finland reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Finland reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Finland. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Kittilä

2 Op jacht naar het Noorderlicht

3 Ontdek de wildernis van Levi

4 Levi – Rovaniemi

5 Op bezoek bij de Kerstman

6 Maak een huskysledetocht of sneeuwscootertocht

7 Vertrek vanuit Rovaniemi 

lapland-winterreizen-wintervakantie-christoffel-travel

Het hart van Fins Lapland

In het meest noordelijke en ongerepte deel van Finland komt het mythische Lapland zo dicht mogelijk bij een levensecht winterwonderland. Het is de perfecte plek om een voorsprong te nemen op het witte winterseizoen, aangezien u de eerste sneeuw al in oktober kunt bewonderen met een grote kans om de betoverende kleuren van het Noorderlicht te zien.