Het beste van Zuid IJsland & Snæfellsnes

Duur

6 dagen

Vanaf

779,-

4.7/5
4.7 van 5

Zelf rijden in IJsland in het laagseizoen is een geweldige keuze, en deze reis neemt u mee naar alle hoogtepunten van het zuiden en westen van IJsland. Aangezien u 3 nachten op het platteland doorbrengt, heeft u een grote kans om het noorderlicht te zien, als de omstandigheden gunstig zijn!

''Duik in een reis die de grootste winterwonderen van IJsland onthult''

Reisprogramma

IJsland wacht op u! Bij aankomst haalt u de huurauto op bij de internationale luchthaven van Keflavík en rijdt u naar Reykjavík, waar u de eerste nacht verblijft. Afhankelijk van uw aankomsttijd is een optioneel bezoek aan de Blue Lagoon mogelijk.

Accommodaties

Een prachtige hotel in een rustige omgeving. In het hotel ervaart u rust en stilte in een glorieuze omgeving waar u kunt ontspannen, met alle comfort bij de hand. U geniet van het prachtige uitzicht op Borgarfjörður en eet heerlijke maaltijden van lokale ingrediënten. Kijken naar het noorderlicht of de sterren vanuit de hot tubs in de hoteltuin zorgt voor zo’n geweldige dag.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 779,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels 
 • Iedere dag ontbijt
 • 5 dagen autohuur met onbeperkt aantal kilometers, GP, TP, CDW, SCDW, belasting; ophalen/afzetten op de luchthaven van Keflavík
 • Gedetailleerde routebeschrijving met meerdere dagopties
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in IJsland met Christoffel Travel

De gepubliceerde IJsland reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle IJsland reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in IJsland. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Reykjavik

2  Reykjavik – Zuidkust – Vík

3 Skaftafell – Jökulsárlón – Vík

4 De Golden Circle – Borgarnes

5 Borgarnes – Snæfellsnes – Reykjavík

6 Vertrek vanuit Reykjavik

Het beste van Zuid IJsland & Snæfellsnes

De Vatnajokull-gletsjer, in IJsland gespeld als Vatnajökull, is de grootste gletsjer van Europa en beslaat acht procent van de landmassa van IJsland.