Ultiem Lapland

Lapland is echt zo dichtbij als de werkelijkheid kan komen voor wie droomt van een winterwonderland. Lapland biedt eindeloze mogelijkheden om de puurheid en schoonheid van de natuur te ervaren. Vind magie in de ruigheid van het arctische landschap en de vredige stilte van besneeuwde heuvels en bossen. Geniet van de once-in-a-lifetime activiteiten en creëer herinneringen die jarenlang een glimlach op uw gezicht zullen toveren.

Zweeds IJshotel avontuur

Beleef het meest unieke hotel ter wereld dat volledig uit ijs en sneeuw bestaat. Het IJshotel in Zweeds Lapland is één van de beroemdste plekken waar u ooit van kunt dromen. Neem deel aan winteractiviteiten zoals hondensleeën, sneeuwscootersafari’s en Noorderlicht tochten. En in de wintermaanden verandert Stockholm in een winterwonderland.

Unieke winterreis Zweeds Lapland

Een unieke natuurbeleving in Zweeds Lapland. Bewonder het indrukwekkende Noorderlicht en geniet van een ballonvaart boven het winterlandschap.

Wildlife reis Midden-Zweden

Verblijf in Europa’s dichtste wildernis. Een gebied met een overvloed aan wildlife, zoals bruine beren, elanden, wolven, lynxen en ontelbaar veel vogelsoorten. Tijdens deze reis kampeert u in wolvenroedelgebied, overnacht u in een berenkijkhut en ontmoet u de koning van het bos.

Hoogtepunten van Midden-Zweden

Midden-Zweden is een paradijs voor natuurliefhebbers. Ga zwemmen in één van de honderen meren of maak wandelingen door ongerepte bossen. Stap even terug de tijd in tijdens deze unieke reis.

Scandinavische hoofdsteden

Duik in de Scandinavische hoofdsteden tijdens deze geweldige 8-daagse reis door drie landen. Tijdens uw bezoek aan Denemarken, Noorwegen en Zweden wordt u ondergedompeld in het adembenemende landschap, het eten van wereldklasse en de vriendelijke sfeer die Scandinavië zo geliefd maakt. Kopenhagen, Oslo en Stockholm staan allemaal bekend om hun frisse, schone lucht, een overvloed aan parken en groene ruimten en prachtige architectuur, waaronder grote koninklijke paleizen, allemaal in een schilderachtige omgeving aan het water.