Uniek Oost-Groenland

Deze avontuurlijke reis door de tijd brengt u naar plaatsen die nergens anders te vinden zijn. Verken de kleurrijke oostkust van Groenland, te beginnen in Kulusuk, waar u wordt meegenomen door de stad en haar historische achtergrond. Hierna reist u per boot naar Tasiilaq, een authentieke ervaring varend over de arctische wateren. 

Stap in de voetsporen van Erik de Rode

Zuid-Groenland is een land van contrasten met groene landbouwgronden aan de voet van extreme toppen en gletsjers – die allemaal wachten om ontdekt te worden. Noorse geschiedenis en adembenemende natuur, deze reis neemt u mee naar het zuiden van Groenland, waar u kunt zien waarom het Groenland wordt genoemd!

Stedentrip Nuuk

Nuuk is de meest noordelijke hoofdstad ter wereld. De stad ligt in een prachtig fjordenstelsel, waar in de zomer de walvissen dichtbij komen en vanaf de oever te zien zijn.

Ilulissat: Magische wereld van ijsbergen

Reis naar Groenland en ontdek het beste van het westen. Bewonder de enorme omvang van de ijsbergen rond het mooie en dunbevolkte Ilulissat met zijn kleurrijke huizen en drukke vissershaven. Maak een wandeling naar de Sermermiut ijsfjord en hoor het geluid van het ijs dat afkalft en kraakt en vaar per boot naar de fjord om tussen de ijsbergen te komen terwijl de zon ondergaat.