Thuis bij Dracula

Duur

10 dagen

Vanaf

1079,-

4.1/5
4.1 van 5

Ontdek het authentieke en vooral onbekende Roemenië tijdens deze rondreis. U maakt kennis met de ongerepte natuur, rijke multiculturele geschiedenis en de vriendelijke bevolking. Kijk je ogen uit in de kerken en burchten in trotste middeleeuwse steden. Struin door de smalle straatjes van plaatsen waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Neem ook zeker een kijkje bij het imposante kasteel van de beruchte Graaf Dracula, geniet van de indrukwekkende natuur in het machtige Karpatengebergte en ontdek Boekarest, het ‘Parijs van het oosten’. Roemenië wordt nog niet door toeristen overstroomd, maar heeft alles te bieden voor een onvergetelijke rondreis!

''Een reis naar het land van Graaf Dracula zal een onvergetelijke ervaring zijn, vol avontuur en unieke ontdekkingen. Roemenië is een land met landschappen waar u altijd al van hebt gedroomd, een plaats vol legendes met kastelen en prinsen.''

Reisprogramma

Vandaag start uw reis naar Roemenië. Wanneer u op de luchthaven van Boekarest aankomt, kunt u een transfer naar uw accommodatie in het centrum van Boekarest nemen. Of u kunt een bus of trein nemen naar het centrum van de stad.

Accommodaties

Dit hotel ligt in het meest levendige en bevolkte gebied van Boekarest, aan de beroemde Victoriei Avenue, op slechts een steenworp afstand van de belangrijkste toeristische attracties zoals
het Nationaal Historisch Museum, het Nationaal Kunstmuseum, het Roemeense Atheneum, het Nationaal Theater, het voetgangersgebied Cismigiu Park van het oude centrum.

Het heeft een unieke identiteit van de hotels in Boekarest. Het hotel is gebouwd in 1901 en is een levende legende. Het hotel staat synoniem voor geschiedenis, comfort en onberispelijke service.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1079,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels 
 • Iedere dag ontbijt
 • Huurauto type Dacia Logan of gelijkwaardig voor de dagen 2 t/m 10
 • Huur mountainbike voor 2 dagen in Bunesti gebied
 • De rit in een door paarden getrokken koets in het dorp Viscri
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Roemenië met Christoffel Travel

De gepubliceerde Roemenië reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Roemenië reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Roemenië. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Boekarest

2 Boekarest – Brasov

3 Brasov

4 Brasov – Bunesti

5 Fietsen in omgeving Bunesti

6 Bunesti – Lacu Rosu

7 Lacu Rosu

8 Lacu Rosu – Tusnad

9 Tusnad gebied

10 Vertrek vanuit Boekarest

Thuis bij Dracula

Het Sfânta Ana-meer is één van de prachtigste natuurschatten van Szeklerland, het enige vulkaanmeer in Midden- en Oost-Europa, gevormd op de bodem van de zuidelijke krater van het Csomád-massief. Vlakbij het meer, in de noordelijke krater, ligt het Mohos-veen, waar zeldzame overblijfselen uit de ijstijd te vinden zijn. Beide bezienswaardigheden maken deel uit van het natuurreservaat Mohos.