Ultiem Lapland

Lapland is echt zo dichtbij als de werkelijkheid kan komen voor wie droomt van een winterwonderland. Lapland biedt eindeloze mogelijkheden om de puurheid en schoonheid van de natuur te ervaren. Vind magie in de ruigheid van het arctische landschap en de vredige stilte van besneeuwde heuvels en bossen. Geniet van de once-in-a-lifetime activiteiten en creëer herinneringen die jarenlang een glimlach op uw gezicht zullen toveren.

Noorderlicht ervaring op de Lofoten

Laat u onderdompelen in de schoonheid van deze magische eilandengroep. Ervaar de ongetemde wildernis van Noord-Noorwegen tijdens een reis langs de ruige Lofoten-eilanden. De Lofoten zijn perfect gelegen om het noorderlicht te zien. Als het weer het toelaat, kan deze oase in het noordpoolgebied het ongrijpbare noorderlicht aan u onthullen. Treed dus in de voetsporen van de onverschrokken ontdekkingsreizigers voor u, en ga mee op dit Arctische avontuur!

Tromsø Winteravonturen

Deze reis geeft u 5 dagen winteravontuur in Tromsø, een stad met één van de beste noorderlichtkijkers ter wereld. U kunt er hondensleeën, genieten van een spannende sneeuwscootertocht en ’s nachts op jacht gaan naar het noorderlicht. Deze reis biedt u ook de mogelijkheid om de rijke cultuur van deze prachtige stad te verkennen door te proeven van de Arctische keuken, te leren over Sami-tradities en vrije tijd te hebben om de bezienswaardigheden van de stad te verkennen.

Magisch winterwonderland

Tijdens de wintermaanden verandert Noorwegen in een sprookjesachtig wit berglandschap met daarboven het dansende noorderlicht. Verken de skigebieden van Noorwegen en geniet van uw treinrit met de Bergensbanen, de meest schitterende treinrit ter wereld.

’s Werelds mooiste kustroute

Verken het meest spectaculaire en panoramische landschap dat het westelijke deel van Noorwegen te bieden heeft op dit ultieme Fjord avontuur. Vaar door de Geirangerfjord en Nærøyfjord, die beide op de UNESCO Erfgoedlijst staan, en ontdek de wonderen van de Hardangerfjord.

Bergen en fjorden in Zuid Noorwegen

Wilt u Noorwegen ontdekken en het beste van zijn fjorden zien? Verken de ongelooflijke kustlijn van Noorwegen en cruise door de fjorden, inclusief de op de UNESCO lijst voorkomende Geirangerfjord,

Noorse fjorden in een notendop

Deze reis omvat vele hoogtepunten in Zuid-Noorwegen, zoals Oslo, het Hardangervidda bergplateau, Sognefjord, de Flåm Railway, Bergen – de hoofdstad van de fjorden. In vijf dagen krijgt u ‘een voorproefje’ van dit prachtige land terwijl u de zuidelijke regio van Noorwegen verkent.

Het beste van de fjorden

Ga mee op een reis door het spectaculaire Noorse fjordengebied met prachtige uitzichten. Ervaar Noorwegen in een notendop als u op de trein stapt op de beroemde Bergen Railway en Flåm Railway die u meenemen langs de majestueuze bergen, de trillende Stalheimskleiva weg en Nærøyfjord en Aurlandsfjord. Ontdek ook de grootste steden van Noorwegen, Bergen en Oslo.

Scandinavische hoofdsteden

Duik in de Scandinavische hoofdsteden tijdens deze geweldige 8-daagse reis door drie landen. Tijdens uw bezoek aan Denemarken, Noorwegen en Zweden wordt u ondergedompeld in het adembenemende landschap, het eten van wereldklasse en de vriendelijke sfeer die Scandinavië zo geliefd maakt. Kopenhagen, Oslo en Stockholm staan allemaal bekend om hun frisse, schone lucht, een overvloed aan parken en groene ruimten en prachtige architectuur, waaronder grote koninklijke paleizen, allemaal in een schilderachtige omgeving aan het water.