Winterrondreis Zuid IJsland

Beleef het beste van de IJslandse winter! Immense watervallen, vulkanen, gletsjers, warmwaterbronnen en geisers: u komt het allemaal tegen. Verken het zuiden van IJsland in de wintermaanden en ga op zoek naar het noorderlicht.

Kennismaking met winters IJsland

Deze reis neemt u mee langs de schilderachtige zuidkust van IJsland. Geniet van het wonderlijke winterlandschap, het majestueuze noorderlicht, de idyllische ijsgrot, de glorieuze gletsjerlagune en de klassieke Golden Circle. Bezoek de verborgen juweeltjes van IJsland in de rust van het winterseizoen.

Noorderlicht en ijsgrotten in Zuid IJsland

Het noorderlicht kan dramatisch, uitbarstend, vluchtig en raadselachtig zijn. Waarnemingen zijn nooit gegarandeerd en hangen af van minimale lichtvervuiling, zonneactiviteit en een heldere hemel. De sleutel tot elke reis naar het noorderlicht is genieten van de hele ervaring, ongeacht wat er ’s nachts aan de hemel gebeurt. Ontdek de schilderachtige hoogtepunten van Zuid-IJsland en ga op zoek naar het ongrijpbare noorderlicht tijdens deze 4-daagse reis!

Klassiek IJsland

Een klassiek selfdrive reis door het ‘land van vuur en ijs’: spektakel gegarandeerd! Ontdek dit land tijdens prachtige wandelingen over vulkanen en langs indrukwekkende watervallen en ontspan in een warmwaterbron.

Hoogtepunten van Noord & Zuid IJsland

Laat u meenemen naar een aantal van de meest ongelooflijke hoogtepunten van Noord- en Zuid-IJsland. Geniet van een avontuurlijke reis langs watervallen, zwarte zandstranden en geothermische wonderen in het zuiden, en maanlandschappen, rustgevende warmwaterbronnen en leuke activiteiten in het noorden.

Ontdek Zuid & West IJsland

Een mix van populaire hoogtepunten (zuidkust, Golden Circle) met juweeltjes buiten de gebaande paden (Snaefellsnes Peninsula, Reykjanes Peninsula) voor een echt IJslands avontuur. Na Reykjavik, de spectaculaire bezienswaardigheden van de Golden Circle en kleine vissersstadjes op het schiereiland Snaefellsnes, bezoekt u de zuidkust met zwarte zandstranden, watervallen en enorme gletsjers.

IJsland in vogelvlucht

Stap in het vliegtuig en ontdek het ongerepte IJsland. Deze 5-daagse reis laat u vele hoogtepunten van IJsland zien. Denk bijvoorbeeld aan de Golden Circle, het zuidelijke Vik en de gletsjerlagune van Jökulsárlón.