IJsland puur en compleet

Duur

10 dagen

Vanaf

1449,-

4.6/5
4.6 van 5

Vanuit de eigenzinnige IJslandse hoofdstad Reykjavik rijdt u langs de IJslandse ringweg over het ongerepte IJslandse platteland. Bezoek IJslands noordelijkste stad Akureyri, wandel langs fascinerende lavapilaren bij het Mývatn meer, zie drijvende ijsbergen bij de gletsjerlagune Jökulsárlón, wandel langs zwarte zandstranden en ontdek de natuurlijke schoonheden van de beroemde Golden Circle.

De ideale reis voor wie in korte tijd veel wilt zien. Onderweg geniet u de hoogtepunten van de ringweg en rijdt u langs de ruige kustlijn en gletsjervalleien, bezoekt u enkele van de grootste watervallen van Europa en doorkruist u het vulkanische landschap van IJsland!''

Reisprogramma

Reykjavik zomer - IJsland - Christoffel TravelUw onvergetelijke IJslandse avontuur begint op het moment dat u aankomt op de luchthaven van Keflavik. Zodra u uw huurauto ophaalt, gaat u rechtstreeks naar Reykjavík en uw opwindende eerste nacht in IJsland. Als uw vlucht vroeg genoeg aankomt, hebben we een goede suggestie om uw reis goed te beginnen: Plan een bezoek aan IJslands wereldberoemde Blue Lagoon. Zorg ervoor dat u uw zwemkleding meeneemt, zodat u een ontspannende duik kunt nemen in het rustgevende, geothermische water, voordat u naar uw hotel gaat.

Afstand: 50 km

Accommodaties

Höfn hotel - IJsland - Christoffel TravelDit hotel is een fantastische plek om te verblijven in het zuidoosten van IJsland, dicht bij de stad Höfn. Het is gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving en biedt gemakkelijke toegang tot de bezienswaardigheden van het Vatnajokull National Park.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1449,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels
 • Iedere dag ontbijt
 • Lokale belastingen over de verblijfkosten
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • 9 x 24 uur gebruik huurauto
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in IJsland met Christoffel Travel

De gepubliceerde IJsland reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle IJsland reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in IJsland. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat

Dagoverzicht

1 Aankomst in Reykjavik

2 Reykjavík – Golden Circle – Vík

3 Vík – Skaftafell – Jökulsárlón – Höfn

4 Höfn – East Fjords – Egilsstaðir

5 Egilsstaðir – Dettifoss – Ásbyrgi – Húsavík – Mývatn

6 Mývatn – Akureyri

7 Akureyri – Skagafjörður – Borgarfjörður

8 Borgarfjörður – Snæfellsnes

9 Snæfellsnes – Reykjavík

10 Vertrek vanuit Reykjavík

Eldhraun - IJsland - Christoffel Travel

IJsland puur en compleet

Het uitgestrekte lavaveld van Eldhraun (“Vuurlava”), in het zuiden van de IJslandse hooglanden, ontstond tijdens een van de grootste uitbarstingen in de geschiedenis en is een van de grootste in zijn soort ter wereld. Ook de Lakagigar-kraters zijn tijdens deze uitbarsting ontstaan.