Wit Faeröer

De natuur op de Faeröer is onwerkelijk in de witte wintermaanden. Ervaar de Faeröerse winter met uw eigen ogen!

Winters Faeröer

De Faeröer bieden een unieke natuur, een spannende geschiedenis en een rijke cultuur. Ontdek hoe het is om een avonturier en ontdekkingsreiziger te zijn tijdens de Scandinavische wintertijd met steeds wisselend weer. Mooie zonnige dagen, wilde stormen met fascinerende landschappen, schuimende zee, watervallen, beekjes en besneeuwde taferelen. Op dit self drive avontuur zult u van alles een beetje meemaken.

Winterse hoogtepunten (met gids)

Beleef de Faeröer in de winter en geniet van het beste wat de natuur te bieden heeft, met steeds wisselend weer en fascinerende landschappen. Uw lokale gids zal u de mooiste plekken laten zien.

Ontdek de Faeröer

Op deze rondreis rond de eilanden bieden wij u de beste natuur- en cultuurervaringen. Samen met uw gids komt u dicht bij de lokale Faroërs en ervaart u de authentieke Faeröer eilanden. Tijdens deze 8-daagse reis ziet u veel bezienswaardigheden in korte tijd.

Het beste van de Faeröer

Bent u op zoek naar de ultieme rondreis over de Faeröer? Deze reis brengt u van west naar oost en van noord naar zuid. Reis naar Eysturoy, de thuisbasis van de hoogste berg op de Faeröer, verken de prachtige noordelijke eilanden Bordoy en Kunoy en geniet van tijd in de eigenzinnige hoofdstad Tórshavn.

Actief Faeröer

De ongerepte natuur van de Faeröer is een paradijs voor natuurliefhebbers en leent zich uitstekend voor een wandeling in de bergen. Voel de wind in uw haren, zie kleurrijke dorpjes, grazende schapen, groene bergen, fascinerende mist en de nabijgelegen eilanden, die majestueus oprijzen aan de horizon. In dit programma wandelt u met een lokale gids over oude dorpspaden, en heeft u de mogelijkheid om delen van de tocht op eigen gelegenheid met de auto af te leggen.