Wit Faeröer

Duur

5 dagen

Vanaf

849,-

4.4/5
4.4 van 5

Dit is de reis voor u die het beste wilt ervaren van wat de Faeröerse winter te bieden heeft; de wilde en dramatische natuur, het eeuwige kleur- en lichtspektakel, het weer dat in een mum van tijd van mild naar guur omslaat en niet in de laatste plaats de gezellige en ontspannen levensstijl die de Faeröerse bevolking kenmerkt.

''Ervaar de Faeröer in de donkere wintermaanden en zie zelf hoe het de natuur is die beslist. Het onvoorspelbare weer zorgt voor een magisch en dramatisch licht dat de meest fantastische beelden geeft.''

Reisprogramma

Vandaag start uw reis naar de Faeröer. Wanneer u op de luchthaven van Vágar aankomt, haalt u de huurauto op voor u op weg gaat naar Eysturoy.

Voordat u het eiland Vágoy verlaat, raden wij u aan een bezoek te brengen aan de kleine dorpjes Gásadalur en Bø. In Gásadalur kunt u een wandeling maken over het gemarkeerde natuurpad en genieten van het indrukwekkende uitzicht over Tindhólmur, mis ook de prachtige waterval niet die in de oceaan uitmondt.

Verlaat Vágoy via de onderzeese tunnel naar Streymoy en rijd in de richting van de brug over de Noord-Atlantische Oceaan. Bij aankomst op Eysturoy kunt u een fotostop maken bij de brug aangezien het de enige brug is over de Atlantische Oceaan. Ga verder naar uw accommodatie op Eysturoy.

U overnacht de komende dagen in een gezellig hotel op Eysturoy.

Accommodaties

Het gezellige, huiselijke hotel is centraal gelegen en kijkt uit over het schilderachtige Skálafjørður. U vindt het vlakbij de haven, leuke winkels en de onderzeese tunnel die Skálafjørður en Tórshavn verbindt. De prachtige landschappen van het meer Toftavatn zijn ook binnen handbereik.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 849,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • 5 dagen autohuur categorie A, onbeperkt aantal km, CDW
 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels
 • Iedere dag ontbijt
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Optioneel:

 • Stadswandeling met gids in Tórshavn
 • Upgrade naar grotere huurauto

Vakantie op de Faeröer met Christoffel Travel

De gepubliceerde Faeröer reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Faeröer reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties op de Faeröer. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst op de Faeröer

2 De Noordelijke Eilanden

3 Tjørnuvík, Saksun en Tórshavn

4 Kirkjubøur, Kunstmuseum, Nordic House en het Nationaal Museum

5 Vertrek vanuit Vágar

Wit Faeröer

De hoofdstad van de Faeröer ligt in het hart van de eilandengroep en is een genot om te verkennen. Deze verafgelegen Scandinavische stad telt iets meer dan 20.000 inwoners. Ondanks het kleine aantal inwoners is Tórshavn een aantrekkelijke plek in de Noord-Atlantische Oceaan met veel cultuur, natuur en lekker eten.