Faeröer hike & bike

Duur

7 dagen

Vanaf

1529,-

4.8/5
4.8 van 5

Ervaar de natuur en cultuur van de Faeröer op een hele unieke manier, deze reis biedt u de mooiste wandel- en fietstochten van de eilandengroep!

De Faeröer zijn gemaakt om te wandelen en te fietsen, met het prachtige landschap van het land en historische en culturele ervaringen als reispartners. De wandelingen en fietsroutes gaan over grasvlakten met schaapskooien en langs ruige rotskusten. De kliffen, steile bergen en groene weiden maken de Faeröer tot een ideale bestemming voor wandel- en fietsvakanties.

''De 18 afgelegen eilanden van deze eilandengroep, die vaak het best bewaarde geheim van Europa worden genoemd, zijn nog niet door toeristen ontdekt en zitten boordevol prachtige landschappen, wandelpaden over steile bergkammen en door groene velden, en uniek architecturaal erfgoed''

Reisprogramma

Vandaag start uw reis naar de Faeröer! Wanneer u op de luchthaven van Vágar aankomt, heeft u een transfer naar uw hotel in Tórshavn, waar u de komende dagen overnacht. 

Accommodaties

Tórshavn hotel - de Faeröer eilanden - Christoffel TravelDit hotel is uitstekend gelegen in het hart van Tórshavn, met uitzicht op de haven en op loopafstand van de restaurants en winkels van het stadscentrum. Sommige kamers bieden ook een prachtig uitzicht op de haven. Het restaurant van het hotel biedt een breed scala aan gerechten en de bar, gelegen op de begane grond, is een uitstekende plek om te genieten van een kopje koffie of een cocktail na een spannende dag sightseeing.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1529,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in een goed verzorgd hotel
 • Iedere dag ontbijt
 • Luchthaven shuttle van de luchthaven Vágar naar het hotel (retour)
 • 2 x 3 uur begeleide fietstocht op dinsdag & donderdag
 • 4 uur begeleide wandeling
 • Dagtocht naar Kalsoy eiland incl. begeleide wandeling naar Kallurin, transfer, tickets & lunch
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie op de Faeröer met Christoffel Travel

De gepubliceerde Faeröer reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Faeröer reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties op de Faeröer. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst op Vágar – Tórshavn

2 Fietstocht naar Norðadalsskarð

3 Dagtocht Kalsoy

4 Fietstocht naar Kirkjubøur & Velbastaður

5 Wandeltocht in de voetsporen van de vikingen

6 Tórshavn

7 Vertrek vanuit Vágar

fietsen - de Faeroer eilanden - Christoffel Travel

Faeröer hike & bike

Profiteer van de uitstekende infrastructuur van de Faeröer en verken de gemakkelijk toegankelijke eilanden vanaf het zadel. Achttien eilanden die door onderzeese tunnels, bruggen of veerboten met elkaar verbonden zijn en weinig verkeer, maken het verkennen van de ruige landschappen van de eilanden op de fiets tot een genoegen.