Het beste van de Baltische Staten

Duur

10 dagen

Vanaf

1889,-

4.4/5
4.4 van 5

Breng meer dan een week door met het verkennen van de mooiste plekjes in de Baltische regio. Tijdens deze tour krijgt u de kans om alle drie de hoofdsteden – Vilnius, Riga en Tallinn – te zien en ook een paar dagen aan zee te verblijven. Curonian Spit – een UNESCO werelderfgoed plaats en één van de mooiste plaatsen in Litouwen waar u kunt genieten van rust en een adembenemend uitzicht op zandduinen, bossen, zee en lagune in een keer. Vergeet niet andere prachtige plaatsen – Trakai, Hill of Crosses, Rundale Paleis en nog veel meer. Voor degenen die hunkeren naar meer natuur, zal Gauja Nationaal Park zeker een ander hoogtepunt van uw reis zijn.

Deze rondreis biedt een opwindend stadsleven gecombineerd met rustgevende tijd in de natuur – ideaal voor degenen die een beetje van alles willen en klaar zijn om het beste te zien van alles wat drie Baltische landen te bieden hebben!

''Estland, Letland en Litouwen hebben elk hun eigen identiteit en aparte cultuur. De rijke en kleurrijke geschiedenis van de landen komt het best tot zijn recht in hun hoofdsteden, die alle een prachtige architectuur hebben, terwijl het omringende platteland wordt gekenmerkt door meren, bossen en wetlands, bezaaid met landhuizen, middeleeuwse kastelen en prachtige rococo kerken.''

Reisprogramma

Vandaag vliegt u naar Vilnius. Op de luchthaven in Vilnius staat uw transfer al op u te wachten. Uw rondreis begint in de hoofdstad van Litouwen. De rest van de middag en avond heeft u vrij te besteden.

Accommodaties

Eén van de nieuwste en mooiste hotels in Vilnius. Alle 18 kamers hebben een uniek en onderscheidend interieur. Bovendien is Moon garden gelegen in het hart van Vilnius – de oude stad. De locatie biedt u een gemakkelijke en snelle verbinding met de meest bezochte attracties van de stad. Het is heel gemakkelijk om het hedendaagse, kleurrijke en historische Vilnius te ontdekken.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1889,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels 
 • Iedere dag ontbijt
 • 1x lokaal diner
 • Litouws eten proeven op de Hales markt
 • Gidsen in steden en musea
 • Vervoer met een comfortabel minibusje naar alle locaties
 • Entrees voor Trakai kasteel, Rundale paleis en Turaida museumreservaat
 • Ferry tickets naar Curonian Lagoon
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in de Baltische Staten met Christoffel Travel

De gepubliceerde Baltische Staten reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Baltische Staten reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in de Baltische Staten. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Vilnius

2 Vilnius

3 Vilnius – Trakai

4 Trakai – Klaipeda

5 Klaipeda – Curonian Spit – Klaipeda

6 Klaipeda – Riga

7 Riga

8 Riga – Tallinn

9 Tallinn

10 Vertrek vanuit Tallinn

Het beste van de Baltische Staten

Riga, de hoofdstad van Letland, is niet alleen het kroonjuweel van Letland, maar ook van de Baltische staten. De oude binnenstad van Riga staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad staat ook bekend als een architectonisch juweel – een stad waar u kerken van de oorsprong van de stad kunt zien, middeleeuwse gebouwen in de oude binnenstad, unieke voorbeelden van Art Nouveau, maar ook houten architectuur die de eeuwen heeft overleefd en moderne architectonische juweeltjes.