Verken de schoonheid van Litouwen

Duur

7 dagen

Vanaf

1159,-

4.4/5
4.4 van 5

Ontdek de schoonheid van Litouwen door zelf rond te rijden langs de best uitgekozen plaatsen in deze 7 daagse rondreis door Litouwen! Bezoek de hoofdstad Vilnius en een aantal populaire plaatsen zoals Trakai of Kernave, maar voel ook de gastvrijheid van de lokale bevolking door te overnachten in homesteads, zelfgemaakte kaas te proeven of meer te leren over de bijenteelt van de lokale bevolking. Wij geloven dat iedereen in staat zal zijn om zijn nieuwe favoriete plekken in Litouwen te kiezen na een week in dit prachtige land te hebben doorgebracht.

''Litouwen is één van de best bewaarde geheimen van Europa.''

Reisprogramma

Na aankomst op de luchthaven van Vilnius, haalt u uw elektrische huurauto op. U rijdt richting uw hotel in Vilnius. Op deze dag kunt u de majestueuze oude binnenstad van Vilnius verkennen, wandelend door de geplaveide steegjes en binnenwandelend in gezellige binnentuinen.

Accommodaties

Eén van de nieuwste en mooiste hotels in Vilnius. Alle 18 kamers hebben een uniek en onderscheidend interieur. Bovendien is Moon garden gelegen in het hart van Vilnius – de oude stad. De locatie biedt u een gemakkelijke en snelle verbinding met de meest bezochte attracties van de stad. Het is heel gemakkelijk om het hedendaagse, kleurrijke en historische Vilnius te ontdekken.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1159,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • 4 overnachtingen in goed verzorgde hotels inclusief ontbijt
 • 2 overnachtingen op de plattelandsboerderijen inclusief ontbijt
 • Route kaarten (online, gpx formaten) met bezienswaardigheden volgens het programma.
 • Excursie in het Pakruojis Manor
 • Toegangskaartje voor alle nationale parken die tijdens de tour worden bezocht
 • 7 dagen elektrische autohuur (op basis van BMW i3)
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in de Baltische Staten met Christoffel Travel

De gepubliceerde Baltische Staten reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Baltische Staten reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in de Baltische Staten. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Vilnius

2 Vilnius – Kernave – Dubingiai – Labanoras Regional Park – Molėtai

3 Molėtai – Sakotis Museum – Ginuciai watermolen – Stripeikiai – Anyksciai

4 Anyksciai – Karves Ola – Kirkilai – Birzai – Pakruojis – Panevezys

5 Panevezys – Pasiliai – Kedainiai – Rumsiskes – Kaunas

6 Kaunas – Birtonas

7 Vertrek vanuit Vilnius

Verken de schoonheid van litouwen

Het Pažaislis klooster is misschien wel de meest romantische plek in Litouwen. Het klooster, een echte barokke diamant uit de 17e eeuw, werd gebouwd door de welgestelde, invloedrijke en religieuze familie Pacas. Het geluid van muziek onder de bogen van de kerk onthult haar schoonheid, want hier vinden vele concerten en muziekfestivals plaats. De stilte van het klooster wordt beheerd door de orde van de Zusters van St. Casimir.