Tromsø Winteravonturen

Duur

5 dagen

Vanaf

1029,-

4.8/5
4.8 van 5

Tromsø, ook wel ”het Parijs van het Noorden” genoemd, ligt in het hart van de noorderlichtzone en is de meest noordelijke universiteitsstad met hippe bars, cafés en winkels. In het noorden strekt de arctische wildernis zich eindeloos uit vanaf de stadsgrenzen, waardoor u de ongerepte natuur kunt ervaren, op slechts een klein eindje rijden van de moderne gemakken. Ervaren gidsen nemen u mee naar de beste plaatsen om de Aurora Borealis, om te staren naar een sterrenhemel in de winter.

''Noorderlicht, hondensleeën en sneeuwschoenwandelen, een opvallende kathedraal en bergpanorama's in het Arctische toegangspunt van Noorwegen.''

Reisprogramma

Vandaag start uw reis naar Noorwegen!

Geniet van de spectaculaire panoramische uitzichten over Tromsø en de omliggende eilanden, fjorden en bergen. Tromsø is gelegen in het hart van de noorderlichtzone, bekend als Auroa Borealis, en behoort daarom tot één van de beste plaatsen op aarde om dit mysterieuze fenomeen te ervaren. 

Accommodaties

Aan de waterkant in het centrum van Tromsø ligt dit bijzondere hotel. Door de innovatieve architectuur wordt het water weerspiegelt in aan de buitenkant van het gebouw. Vanaf het hotel is het mogelijk om het Noorderlicht, middernachtzon en het culturele leven van Tromsø te ontdekken.

Het hotel beschikt over een zeer goed restaurant, waar meesterkok Marcus Samuelsson in samenwerking met het hotel een eigentijds foodconcept heeft samengesteld. In de namiddag kunt u genieten van verfrissende drankjes in de skybar. Dit is de enige skybar in Tromsø en vanaf hier heeft u een fantastisch uitzicht over de stad onder het genot van een drankje en goede muziek.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1029,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in een goed verzorgd hotel 
 • Iedere dag ontbijt
 • Husky sledetocht naar Ice Domes incl. lunch & rendierbezoek
 • Sneeuwschoenwandeling in de voetsporen van de kust-Sami of walvissafari
 • Avondexcursie noorderlicht 
 • Entree Polaria Kenniscentrum
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Transfer van/naar luchthaven 
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Noorwegen met Christoffel Travel

De gepubliceerde Noorwegen reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Noorwegen reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Noorwegen. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Tromsø

2 – 4 Tromsø

5 Vertrek vanuit Tromsø

Tromsø Winteravonturen

Een husky sledetocht is een belevenis voor het leven! Met een slede gaat u achter de energieke honden aan en beleeft u het winterse landschap van Noorwegen. Voor velen een droom die werkelijkheid wordt. Met uitzicht op het bergachtige landschap van de Lyngen Alpen is dit een gave manier om de wildernis te ervaren.