Tromsø Ice Domes & Malangen Resort

Duur

7 dagen

Vanaf

1399,-

4.9/5
4.9 van 5

Met deze geweldige reis ontdekt u het allerbeste wat de omgeving van Tromsø te bieden heeft. Breng twee nachten door in de bruisende sfeer van de arctische hoofdstad van Noorwegen met zijn vele galerieën, musea en restaurants, verblijf in de Ice Domes, het hotel dat compleet van ijs gemaakt is, en laat vervolgens de stadslichten achter u en ga naar Malangen Resort. Hier dompel u zichzelf onder in het allerbeste wat de winterse wildernis te bieden heeft!

''Ontdek dé noorderlicht hoofdstad Tromsø, overnacht in de Ice Domes en dompel uzelf onder in de prachtige fjordenomgeving van Malangen Resort! ''

Reisprogramma

Tromsø - Noorwegen - Christoffel TravelVandaag start uw reis naar Noorwegen!

Geniet van de spectaculaire panoramische uitzichten over Tromsø en de omliggende eilanden, fjorden en bergen. Tromsø is gelegen in het hart van de noorderlichtzone, bekend als Auroa Borealis, en behoort daarom tot één van de beste plaatsen op aarde om dit mysterieuze fenomeen te ervaren. 

Accommodaties

Malangen Resort - Noorwegen - winter - Christoffel TravelMalangen Resort ligt op een idyllische locatie aan het water op het schilderachtige schiereiland Malangen. Dit resort is gemakkelijk bereikbaar vanuit Tromsø via een prachtige rit van 75 minuten.

Het restaurant ter plaatse is gespecialiseerd in de Noord-Noorse keuken met verse, lokale ingrediënten en Camp Nikka, het eigen wilderniskamp van het resort, dat bestaat uit twee grote lavvu-tenten, ligt op slechts 10 minuten lopen. U kunt ook een sauna met glazen deuren en een hot tub in de open lucht huren.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1399,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • 2 overnachtingen in een centraal gelegen hotel in Tromsø inclusief ontbijt
 • 1 overnachting in een ijshotel inclusief ontbijt en diner
 • 3 overnachtingen in Malangen Resort inclusief ontbijt, lunch en diner
 • Husky sledetocht
 • Sneeuwschoenwandeltocht met privé gids
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Transfer van luchthaven van Tromsø
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Noorwegen met Christoffel Travel

De gepubliceerde Noorwegen reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Noorwegen reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Noorwegen. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Tromsø

2 Tromsø

3 Tromsø – Ice Domes

4 Ice Domes – Malangen

5 Malangen

6 Malangen

7 Vertrek vanuit Tromsø

Ice Domes - Noorwegen - Christoffel Travel

Tromsø Ice Domes & Malangen Resort

De Ice Domes weerspiegelen de band tussen mens en natuur door hun weergave van sneeuw- en ijskunst. De fantastische ijsbar, bioscoop, iglo-suites en het ijsrestaurant hebben thema’s die elk jaar veranderen. De mooie gekleurde verlichting en prachtige ijssculpturen bieden een adembenemend uitzicht!