Snorkelen met orka’s in Noorwegen

Duur

6 dagen

Vanaf

1359,-

4.7/5
4.7 van 5

Majestueuze orka’s in hun natuurlijke omgeving en het Noorderlicht in de avonduren, klinkt deze combinatie niet geweldig? Een echte bucketlist reis voor avonturiers, deze reis laat u de natuur in haar puurste vorm beleven. In het water zijn met de orka’s is een indrukwekkende ervaring en een onvergetelijke ontmoeting met de natuur!

''Snorkelen met orka's is door Lonely Planet uitgeroepen tot een van de gaafste reisactiviteiten''

Reisprogramma

Tromsø - Noorwegen - Christoffel TravelVandaag start uw geweldige reis naar Noorwegen! Op de luchthaven van Tromsø haalt u uw huurauto op en rijdt u naar uw hotel in het centrum van Tromsø. 

Geniet van de spectaculaire panoramische uitzichten over Tromsø en de omliggende eilanden, fjorden en bergen. Tromsø is gelegen in het hart van de noorderlichtzone, bekend als Auroa Borealis, en behoort daarom tot één van de beste plaatsen op aarde om dit mysterieuze fenomeen te ervaren. 

Accommodaties

Tromsø hotel - Noorwegen - Christoffel TravelGelegen in het centrum van Tromsø bevindt zich dit hotel. Alles waar het ‘Parijs van het noorden’ om bekend staat, ligt op steenworpafstand van dit hotel. Daarnaast vindt u er diverse eetgelegenheden in de buurt. De kamers zijn modern en kleurrijk ingericht. ’s Ochtends geniet u van een heerlijk ontbijtbuffet en is er elk moment van de dag gratis koffie in de lobby van het hotel.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1359,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • 2 overnachtingen in een centraal gelegen hotel in Tromsø inclusief ontbijt
 • 2 overnachtingen in een centraal gelegen hotel in Skjervoy inclusief ontbijt
 • Snorkelen met orka’s inclusief materialen (dag 3 & 4)
 • 4 x 24 uur gebruik huurauto met winterbanden
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Noorwegen met Christoffel Travel

De gepubliceerde Noorwegen reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Noorwegen reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Noorwegen. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Tromsø

2 Skjervoy

3 + 4 Orka safari’s

5 Vertrek vanuit Tromsø

Snorkelen met orka's - Noorwegen - Christoffel Travel

Snorkelen met orka's in Noorwegen

Noorwegen is de enige plaats ter wereld waar u veilig kunt snorkelen met orka’s tijdens de haringmigratie. Ga mee voor een avontuur buiten de gebaande paden, zwemmen met jagende orka’s en bultruggen bij het eiland Skjervoy!