Montenegro compleet met de jeep

Duur

8 dagen

Vanaf

2669,-

4.4/5
4.4 van 5

Onze 4WD jeep tour rond Montenegro zal u op unieke wijze de ongelooflijke natuur van de bergachtige gebieden van bijna heel Montenegro laten zien, haar schoonheid en diversiteit. In korte tijd ziet u het grootste deel van het land, geniet u van de meest spectaculaire natuurwonderen, passeert u de twee oudste nationale parken en ontmoet u de lokale bevolking, die u zal veroveren met hun eenvoud, hartelijkheid, vriendelijkheid en alom bekende gastvrijheid.

Onze off-road voertuigen met ervaren chauffeurs zullen u door de ontoegankelijke gebieden voeren, waar zelfs de overgrote meerderheid van de lokale bevolking nog nooit is geweest.

Stelt u zich een land voor waar natuur, landschappen, smaken en geuren zo intens en divers zijn. Alles wat u zich maar kunt wensen is te vinden in het kleine Montenegro, wat bewijst dat goede dingen echt in kleine verpakkingen komen. Ga met ons mee op dit avontuur en u zult verrast zijn hoe spannend, leuk en interessant vakantie in Montenegro kan zijn!

''Mooie off road routes door het Montenegrijnse berglandschap.''

Reisprogramma

Podgorica - Montenegro - Christoffel TravelU wordt opgehaald van de luchthaven Podgorica, Tivat of Dubrovnik en u rijdt rechtstreeks naar uw hotel in Podgorica.

Na een verfrissing in het hotel, zult u genieten van een kennismaking met de hoofdstad van Montenegro en zijn rijke culturele erfgoed, archeologische vindplaatsen zoals Doclea en Medun of de oude stad, klokkentoren, Ribnica fort.

Optioneel en afhankelijk van het tijdstip van aankomst, kunnen we een bezoek en een wijndegustatie organiseren in de wijnkelder van het bedrijf dat eigenaar is van de grootste wijngaard van Europa in één enkel complex. We zorgen voor een welkomstdiner in een lokaal restaurant met traditionele Montenegrijnse keuken.

Accommodaties

Podgorica - Montenegro - Christoffel Travel

Een prachtig, uniek, modern hotel, gelegen in de buurt van het centrum van Podgorica. Het beschikt over een restaurant, bar en prachtige tuin. 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 2669,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Alle overnachtingen in goed verzorgde hotels 
 • Iedere dag ontbijt
 • Lunchpakketten tijdens wandeltochten en zelfgemaakte traditionele Montenegrijnse lunch op dag 3 en 5
 • Alle transfers – minibus en chauffeur van en terug naar de luchthaven, evenals lokale transfers, in overeenstemming met het programma
 • Engelssprekende gediplomeerde gids
 • Entreegelden voor de parken
 • Toeristisch informatiepakket
Exclusief:
 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Montenegro met Christoffel Travel

De gepubliceerde Montenegro reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Montenegro reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Montenegro. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Podgorica

2 Podgorica – Kolasin

3 Kolasin

4 Kolasin – Zabljak

5 Zabljak

6 Zabljak – Niksic

7 Niksic – Medjurjecje

8 Vertrek vanuit Podgorica

Montenegro compleet met de jeep

Durmitor Ring is één van de meest indrukwekkende en populaire routes in Montenegro. Het is een 85 km lange rondweg om de Durmitor berg. De route voert u door talloze  schilderachtige bergdorpjes en u ziet alle verscheidenheid van het Nationaal Park Durmitor – van berglandschap, diepe ravijnen, bergtoppen, weiden, rivieren, beken, bossen en wilde dieren!