Bijzondere accommodatiereis Midden-Zweden

Duur

10 dagen

Vanaf

1529,-

4.3/5
4.3 van 5

Tijdens deze 10-daagse reis gaat u op ontdekking door Midden-Zweden. U verblijft in deze fantastische regio in unieke accommodaties middenin de wildernis. Toch ontbreekt het u niet aan de mogelijkheid om fantastische avonturen te beleven! Dit wordt een gezinsvakantie die u zeer lang zal bijblijven.

'''Wanneer u rust en ruimte zoekt, dan is Zweden the place to be. Ontdek deze unieke accommodaties, van beerkijkenhut tot glazen huis.''

Reisprogramma

Vandaag vertrekt u naar Zweden. Na aankomst in Zweden reist u naar de wildernis van de provincie Östergötland, waar zich een fantastisch hotel bevindt.

Tussen meren, weilanden en bossen en in het midden op de route van Göteborg naar Stockholm, werd een oude pastorie liefdevol gerestaureerd. Weg van stress en verantwoordelijkheden in het dagelijks leven, kunt u hier ontspannen en genieten van de natuur.

U verblijft hier in Boxholm, twee nachten in een comfort hotelkamer met ensuite badkamer en één nacht in een uniek glazen huis gelegen aan een meer in het bos.

‘s Avonds kunt u genieten van een heerlijk 2-gangen diner wat geserveerd wordt in de zomerveranda. Hierna kunt u gaan ronddwalen in de grote tuin, die het hotel omringt alvorens naar bed te gaan.

Op de tweede dag van uw verblijf hier, start u na het ontbijt de wandeling van 6 km naar een glazen huis, waar u ook de nacht zult doorbrengen. Bij aankomst aan het glazen huis is het tijd voor een fika (Zweedse koffiepauze). Nadat u uzelf heeft geïnstalleerd, is er tijd om te ontspannen, te kanoën of een duik te nemen in het afgelegen meer in de nabijheid van het glazen huis. Alle ingrediënten voor een barbecuediner worden voorzien, maar het diner moet u zelf bereiden over open vuur. Na de avondmaaltijd en zonsondergang kunt u vanuit uw bed naar de heldere sterrenhemel kijken

Gedurende de hele ochtend van dag 3, kunt u genieten van de omgeving van dit glazen huis in het midden van het bos aan een afgelegen meer. Wanneer u klaar bent om deze geweldige plek te verlaten, wandelt u terug naar het hotel. Bij aankomst aan het hotel en nadat u uzelf heeft opgefrist, kunt u voor het laatst genieten van een overheerlijk diner. Na dit diner kunt u relaxen in de hottub, terwijl de zon ondergaat achter de bomen op de weide.

Accommodaties

Midden in de wildernis van het zuiden van Östergötland, tussen bossen, meren en weiden – maar slechts 2,5 uur van Stockholm of Göteborg – is de oude pastorie, nu zorgvuldig gerenoveerd tot een comfortabel hotel.

Ontsnapt u graag aan de stress van alledag, naar een oase waar u absolute rust kunt ervaren en ongerepte natuur? Dan is dit het juiste hotel voor u. Hier zit u midden in de bossen en meren, ver van het stadslawaai en de drukte, midden in de wildernis en geniet u van lekker eten, fantastische natuur en vooral van totale ontspanning. Als u wilt genieten van de prachtige omliggende natuur, zijn er veel verschillende activiteiten om uit te kiezen.

De meeste maaltijden in het hotel worden bereid met lokale ingrediënten. De natuur rondom het hotel heeft, afhankelijk van het seizoen, veel te bieden. Geniet van uw maaltijd in de huiselijk ingerichte eetkamer met open haard, in de veranda of aan het meer. De koffie en thee, die geserveerd wordt, is fairtrade en biologisch, de koffie is zelfs 100% klimaat gecompenseerd! Er is een brede selectie aan wijnen en andere alcoholische dranken, die bij uw maaltijd kunnen worden geserveerd of terwijl u ontspant in de lounge.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 1529,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Overnachting volpension Boxholm
 • Overnachtingen incl. ontbijt Skinnskatteberg, Furudal en Stockholm
 • Overnachting halfpension berenkijkhut
 • Gebruik kano’s te Boxholm
 • Gebruik drijvende sauna

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • Huurauto
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Optioneel:

 • 9 x 24 uur gebruik huurauto 

Opmerking: deze reis kunt u ook maken met uw eigen auto. 

Vakantie in Zweden met Christoffel Travel

De gepubliceerde Zweden reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Zweden reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Zweden. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Stockholm – Boxholm

2 + 3 Boxholm 

4 + 5 Skinnskatteberg

6 Furudal

7 Järbo

8 – 10 Stockholm

Bijzondere accommodatiereis Midden-Zweden

In de wildernis van de provincie Östergötland bevindt zich een fantastisch hotel. Tussen meren, weilanden en bossen werd een oude pastorie liefdevol gerestaureerd. Weg van stress en verantwoordelijkheden in het dagelijks leven, kunt u hier ontspannen en genieten van de natuur.