Unieke winterreis Zweeds Lapland

Duur

6 dagen

Vanaf

4989,-

4.6/5
4.6 van 5

Bent u op zoek naar een unieke natuurbeleving in Zweeds Lapland? Houdt u van winterse omstandigheden? Zoekt u de beste plek in Zweden voor het zien van Noorderlicht? Als u deze 3 vragen met ‘ja’ heeft beantwoord, dan moet u zeker deze unieke 6-daagse winterreis naar Zweeds Lapland boeken.

''Een bezoek aan Zweeds Lapland zal een unieke wereld openen, een combinatie van uitgestrekte natuur, authentieke Samische cultuur en culinaire specialiteiten.''

Reisprogramma

Vandaag vertrekt u naar Zweden. Na aankomst in Luleå reist u naar uw eerste verblijfplaats op deze unieke 6-daagse winterreis.

In dit winterwonderland beschikt u over een mooie drijvende hotelkamer ingericht in Scandinavische stijl, gelegen in Harads. Een fantastisch spa-complex en een restaurant, waar maaltijden bereid worden met lokale ingrediënten, zorgen voor een ultieme ervaring. Deze accommodatie biedt door zijn ligging tevens een grote kans op het zien van Noorderlicht! U verblijft hier één nacht in een comfortabele drijvende hotelkamer met een buitenterras. Er is een culinair 5-gangendiner inbegrepen tijdens uw verblijf hier. U heeft ook toegang tot het fantastische spacomplex met verschillende sauna’s en baden.

Accommodaties

Dit unieke hotel dompelt u onder in het epische landschap van Zweeds Lapland: de met vorst gekroonde bossen, waar elanden en rendieren sporen achterlaten in de sneeuw. En waar ijsvissen slechts één van de avonturen is om aan te beginnen. Van de spa met zijn openluchtbad tot het restaurant met lokale ingrediënten, het hotel maakt gebruik van zijn wonderland.

Opvallende Land-, Water- en Suite-hutten zijn moderne architectonische wonderen die boven de grond of het water lijken te zweven. Glazen wanden, zwevende loopbruggen en dekken met uitzicht op de hemel verbinden de binnenkant met het buitenleven – en brengen loftleven naar een geheel nieuw niveau. Dit is Scandinavisch design op zijn meest chique, waar de elementen verweven zijn met interieurs gemaakt van hout, steen en ’touch me’-textiel.

Als u uit uw vuurverwarmde lodge stapt, kunt u zwemmen in het bos, kajakken langs de rivier de Luleå of het wildere natuurreservaat Storforsen verkennen. En dit is natuurlijk het gebied van het Noorderlicht. De winter biedt volop mogelijkheden om met de slee of sneeuwscooter u een weg te banen door het bevroren landschap. Terwijl de lente de middernachtzon ziet opkomen – samen met lokale beren, waar u op kunt letten tijdens een nachtelijk avontuur.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 4989,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • Overnachting Harads inclusief ontbijt en diner
 • Overnachtingen Gunnarsbyn en Mårdsel inclusief ontbijt, lunch en diner
 • Alle transfers
 • 3,5 uur durende sledehondentocht incl. lunch
 • Ballonvaart van 1 tot 1,5 uur
 • 2 tot 3-uur durende Sami activiteit incl. lunch
Exclusief:
 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Zweden met Christoffel Travel

De gepubliceerde Zweden reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Zweden reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Zweden. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Luleå – Harads

2 + 3 Gunnarsbyn

4 – 6 Mårdsel – vertrek vanuit Luleå

Unieke winterreis Zweeds Lapland

Het zien van het noorderlicht en een tocht maken in een luchtballon staat bij veel mensen hoog op de bucketlist en tijdens deze reis heeft u de mogelijkheid om dit ook nog eens te combineren. U krijgt de mogelijkheid om het noorderlicht te spotten terwijl u in de Arctische lucht zweeft.