’s Werelds mooiste kustroute

Duur

11 dagen

Vanaf

2639,-

4.4/5
4.4 van 5

Verken het meest spectaculaire en panoramische landschap dat het westelijke deel van Noorwegen te bieden heeft op dit ultieme Fjord avontuur. Vaar door de Geirangerfjord en Nærøyfjord, die beide op de UNESCO Erfgoedlijst staan, en ontdek de wonderen van de Hardangerfjord. Reis over de “Gouden Route”, via de Troll-weg vanuit Åndalsnes en de Adelaarsweg naar Geiranger. Stap aan boord van de iconische kustcruise, die u van Ålesund naar Bergen brengt en geniet van beroemde treinritten, zoals de Flåmspoorweg en de Raumaspoorweg.

"De uitzonderlijke natuurlijke schoonheid van Geirangerfjord & Nærøyfjord is te danken aan hun smalle en steile wanden van kristallijn gesteente, die tot 1400 meter boven de Noorse Zee uitsteken en zich 500 meter onder de zeespiegel uitstrekken. De steile wanden van de fjorden hebben talrijke watervallen, terwijl vrij stromende rivieren hun loof- en naaldbossen doorkruisen naar gletsjermeren, gletsjers en ruige bergen", aldus de UNESCO.

Reisprogramma

De reis naar de fjorden begint vandaag. U vliegt naar Oslo en vertrekt op eigen gelegenheid naar de stad. Afhankelijk van uw aankomsttijd kunt u het knusse centrum alvast bekijken. 

Accommodaties

Een uniek gelegen hotel aan de fjord in Ulvik. Het hotel is omgeven door hoge bergen, fruitboomgaarden, een sprankelende fjord en een gevarieerd cultureel landschap. Veel van de kamers hebben een balkon en uitzicht op de fjord. Het hotel heeft ook grote, lichte salons en een gezellig restaurant. Word wakker met het geluid van de beukende golven en geniet van de maaltijden op basis van lokale producten in het restaurant van het hotel. 

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 2639,- per persoon.

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • 3x hotelovernachting incl. halfpension
 • 6x hotelovernachting incl. logies/ontbijt
 • Overtochten:

Ålesund – Bergen incl. overnachting in 2-persoonshut met zeezicht en halfpension
Geiranger – Ålesund, halve dagtocht
Norheimsund – Eidfjord, dagtocht
Eidfjord – Ulvik, dagtocht

 • Treinritten:

Oslo S – Dombås
Dombås – Åndalsnes
Voss – Myrdal
Myrdal – Flåm
Flåm – Myrdal
Myrdal – Oslo S

 • Transfers:

Åndalsnes – Geiranger
Bergen – Norheimsund
Ulvik – Voss

 • GoVøringfossen excursie incl. entree Noors Natuur Centrum Hardanger
 • Fjordenafari in RIB
Exclusief:
 • Internationale vluchten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Noorwegen met Christoffel Travel

De gepubliceerde Noorwegen reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Noorwegen reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Noorwegen. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Oslo

2 Oslo – Dombås

3 Dombås – Åndalsnes – Geiranger

4 Geiranger – Ålesund

5 Ålesund – Bergen

6 + 7 Bergen

8 Bergen – Hardangerfjord – Ulvik

9 Ulvik – Flåm

10 Flåm – Oslo

11 Vertrek vanuit Oslo

's Werelds mooiste kustroute

De Geirangerfjord wordt beschouwd als één van de mooiste fjorden ter wereld, en staat samen met de Nærøyfjord op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Het is één van de populairste natuurlijke attracties van Noorwegen. De idyllische natuur en de dramatische bergen zullen indruk maken op u in het gebied.