Göteborg & Westkust

Duur

6 dagen

Vanaf

589,-

4.5/5
4.5 van 5

Geniet van het beste dat de bruisende stad Göteborg en de prachtige westkustarchipel te bieden hebben tijdens deze 6-daagse fly-drive. De huurauto biedt de vrijheid om moeiteloos de tweede grootste stad van Zweden en de ongerepte eilanden van de Bohuslän-kust – beschouwd als een gebied van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid – te verkennen.

Verken de vissersdorpen en de vele eilandjes terwijl je naar het kustplaatsje Fjällbacka reist en verblijf in plaatselijke specialiteitenhotels. Dit is de beste manier om ondergedompeld te worden in de charme van deze werkelijk authentieke en prachtige regio en om zoveel mogelijk hoogtepunten van het eiland te zien.

''De Zweedse westkust strekt zich uit van Göteborg tot aan de grens met Noorwegen. Langs de kust kunt u smullen van de beste zeevruchten ter wereld, zeehonden spotten vanuit een kajak, een drijvende sauna nemen en u onderdompelen in een zeewierbad in een kuuroord.''

Reisprogramma

Göteborg - Zweden - Christoffel TravelVlieg vandaag naar Göteborg, de tweede grootste stad van Zweden! Bij aankomst haalt u de huurauto op en gaat u naar het hotel om in te checken. De rest van de dag is vrij om de bruisende stad met zijn vele uitstekende restaurants en toeristische attracties te verkennen. We raden u aan een wandeling te maken over de beroemde Avenyn boulevard, de hoofdstraat van Göteborg.

Accommodaties

Klädesholmen hotel - Zweden - Christoffel Travel

Verblijf in een hotel in zee! Uw kamer in dit unieke hotel bevindt zich op een drijvend platform in de prachtige Zweedse fjorden. Hoe us dag ook gevuld is, er is niets heerlijkers dan zonder zorgen aan te schuiven in het restaurant. Dineren met eindeloos zicht op zee, waar de ondergaande zon haar magie graag laat zien.

Prijsinformatie

Wij bieden u de omschreven reis aan vanaf € 589,- per persoon. 

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderheving aan beschikbaarheid en reisperiode.

Inclusief:

 • 1 overnachting in een centraal gelegen hotel in Göteborg inclusief ontbijt
 • 1 overnachting in een drijvend hotel in Klädesholmen inclusief ontbijt
 • 1 overnachting in een designhotel in Fiskebäckskil inclusief ontbijt
 • 2 overnachtingen in een centraal gelegen hotel in Fjallbacka inclusief ontbijt
 • Toeristisch informatiepakket

Exclusief:

 • Internationale vluchten
 • 5 x 24 uur gebruik huurauto
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden 
 • Calamiteitenfonds: € 2.50 per boeking
 • Reserveringskosten: € 30 per boeking
 • GGTO Bijdrage: € 7.50 per persoon

Vakantie in Zweden met Christoffel Travel

De gepubliceerde Zweden reizen zijn bedoeld als richtlijn en ter indicatie van de mogelijkheden. Daarom worden alle Zweden reizen 100% op maat afgestemd met klanten van Christoffel Travel. Hierdoor ontbreekt het u aan niets, en zal de reis geheel in lijn zijn met uw verwachtingen en wensen. De reisroutes, accommodaties, excursies en getoonde prijzen zijn dus onder voorbehoud en ter indicatie. Christoffel Travel is specialist op het gebied van vakanties in Zweden. We nemen al uw wensen serieus in behandeling en maken op basis van deze informatie een offerte op maat.

Dagoverzicht

1 Aankomst in Göteborg

2 Göteborg – Klädesholmen

3 Klädesholmen – Fiskebäckski

4 Fiskebäckski – Fjällbacka

5 Fjällbacka

6 Fjällbacka – vertrek vanuit Göteborg

Göteborg & Westkust

Åstol is het kleine eiland met de witte houten huisjes, omgeven door ruige rotsen die uit de zee oprijzen. Het eiland is gemakkelijk te bereiken met de veerboot vanuit Rönnäng, en ligt tussen Tjörn en Marstrand aan de kust van Bohuslän. Een dagtocht is ruim voldoende om over het verkeersvrije eiland te wandelen en te genieten van het prachtige uitzicht, de boothuizen en de dramatische rotsen.